Dependența de droguri și alcoolismul sunt mari probleme ale lumii moderne. Aceste boli se caracterizează prin apariția unei persoane de dependență puternică, care nu poate fi complet eliminată. Cu toate acestea, este posibil să se realizeze o etapă de remisiune pe tot parcursul vieții. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul unui tratament calitativ oferit de medici profesioniști. O etapă importantă și obligatorie a tratamentului dependenței de droguri și alcool este eliminarea sindromului de abstinență și detoxifiere. În același timp, există o curățare a corpului de reziduuri de alcool și droguri în organism. Puteți efectua activități de detoxifiere în orice condiții. Puteți rezolva problema de băut și de rupere prin implementarea unui program de detoxifiere la domiciliu. O echipă de narcologi, având în dotare echipamentul necesar, oferă o soluție profesională la problemele legate de droguri și alcool.

Apelul unui narcolog la domiciliu pentru detoxifiere este efectuat de clinica “Adomed”. Medicii folosesc scheme individuale de tratament pentru dependență și alcoolism, având în vedere sănătatea somatică a clientului. La prestarea serviciilor se iau în considerare vârsta clientului, bolile cronice și stadiul de dezvoltare a bolii. Astfel, ajutorul este la un nivel ridicat, deoarece medicamentul este selectat corect și doza sa.

INDICAȚII PENTRU EFECTUAREA DETOXIFIERII

Detoxifierea se face pe indicații stricte. O condiție prealabilă pentru acordarea asistenței este consimțământul clientului pentru desfășurarea măsurilor medicale documentate.

Ajutorul poate fi necesar pentru persoanele cu următoarele patologii:

 • starea de ebrietate acutizată de criza hipertensivă sau aritmie;
 • întreruperea folosirii drogurilor;
 • sindromul de abstinență, care a apărut pe fondul refuzului de a consuma băuturi alcoolice;
 • deteriorarea stării de sănătate, pe fondul stării de ebrietate sau dependenței de droguri.

Dacă o persoană are nevoie de terapie de detoxifiere urgentă, apelul unui narcolog la domiciliu este relevant. De asemenea, apelul unui narcolog la domiciliu se efectuează, în cazul dorinței clientului de a trece de codificare de la alcoolism sau dependență. Medicii, la sosirea la apel, se efectuează nu numai asistență medicală calificată, ci și consultarea clienților cu privire la metodele de tratament și codificare. Este necesar să apelați un narcolog în mod urgent dacă o persoană are simptome de intoxicare narcotică.

Principalele simptome ale dependenței includ:

 • dilatarea pupilei;
 • privirea «de sticlă»;
 • modificări ale dispoziției-o persoană râde mai întâi, apoi începe să plângă brusc sau invers;
 • pierderea valorilor.

În plus, puteți suspecta dezvoltarea dependenței unei persoane, în cercul comunicării sale. De regulă, rudele încep să suspecteze pe cineva apropiat de dependență, îndoiându-se de prietenii unei persoane. Nu agravați situația, aranjând o persoană un scandal sau isterie. În plus, nu încercați să înțelegeți persoana, impunându-i punctul său de vedere. Singura soluție importantă, în acest caz, este provocarea unui narcolog, detoxifierea și tratamentul ulterior cu reabilitare. Cu refuzul categoric al clientului de a trece tratamentul, se folosește o metodă de convingere, precum și crearea motivației. De regulă, experiența și calificarea medicilor ajută la convingerea unei persoane să treacă prin manipulări medicale.

ETAPELE DE ACORDARE A AJUTORULUI

Nu întotdeauna detoxifierea poate fi efectuată la fața locului.

Contraindicațiile pentru efectuarea terapiei de detoxifiere în afara clinicii sunt următoarele:

 • starea gravă a clientului cauzată de consumul prelungit de substanțe interzise;
 • refuzul clientului de a suferi terapie de detoxifiere;
 • prezența patologiilor somatice care dau un risc ridicat de complicații în timpul manipulării;
 • anomalii cronice severe ale sănătății.

În plus, contraindicația în care detoxifierea la domiciliu este imposibilă și medicul narcolog este necesar numai pentru consultare este prezența unei anamneze a clientului delirului alcoolic. Medicii iau în considerare și vârsta clientului. Dacă nu este posibilă efectuarea terapiei de detoxifiere la domiciliu, narcologii oferă clientului un tratament anonim calificat într-o clinică. Dacă este necesar, se efectuează spitalizarea umană. Clinica “Ladomed” colaborează doar cu narcologi cu experiență, care își cunosc bine activitatea. Calificarea medicilor și prezența echipamentului necesar vă permit să evaluați rapid starea persoanei la fața locului și să efectuați prima asistență medicală. În plus, experiența medicilor vă permite să motivați în mod corespunzător clientul pentru a trece procedurile, pentru a oferi instalațiile necesare pentru tratamentul complet al dependențelor.

Puteți primi asistență medicală în orice moment al zilei. După ce a primit adresa necesară, medicii rămân la locul lor în viitorul apropiat. După obținerea consimțământului pentru tratament, se efectuează diagnosticarea stării clientului. În prezența unei echipe de serviciu care efectuează detoxifierea, există echipamentul necesar pentru evaluarea inimii și a vaselor de sânge. La fața locului se efectuează îndepărtarea ECG, măsurarea tensiunii arteriale și pulsoximetria. În paralel, sondajul clientului este efectuat și selectarea medicamentelor necesare pentru terapia de detoxifiere.
În absența contraindicațiilor, medicii efectuează terapie perfuzabilă.

Compoziția picurătoarelor poate include următoarele medicamente:

 1. medicamente pentru curățarea organismului de droguri și alcool;
 2. calmante;;
 3. pastile contra vomei;
 4. analgezice;;
 5. somnifere;;
 6. sorbenți..

O condiție necesară pentru detoxifiere și ieșirea din stare de ebrietate este administrarea de medicamente care au un efect vitaminizant și restabilitor. De asemenea, medicamentele sunt administrate pentru a îmbunătăți activitatea creierului. Pe fondul terapiei, starea clientului se îmbunătățește semnificativ. În plus, ca parte a unei echipe de serviciu care efectuează detoxifierea la domiciliu, există echipamente pentru efectuarea plasmoferezei –curățarea rapidă a sângelui de droguri și alcool. Apelarea unui narcolog la domiciliu necesită un înalt profesionalism al narcologilor și atenția personalulu. Prin urmare, în timpul terapiei de detoxifiere, medicul monitorizează în mod constant starea clientului, efectuează înlocuirea în timp util a medicamentelor sau a dozei acestora. Astfel, după o singură administrare de picurătoare, starea clientului este mult îmbunătățită. La sfârșitul procedurii, medicul oferă clientului recomandări pentru tratamentul ulterior, oferă un curs complet de terapie la clinică.

Pe fondul terapiei de detoxifiere, se efectuează și psihoterapia. În timpul tratamentului, medicul efectuează o conversație de încredere cu clientul, încearcă să afle cauza principală a abuzului de droguri sau alcool. De asemenea, medicul inspiră clientul nevoia de tratament suplimentar în clinică, prin crearea unei motivații persistente pentru terapie. Apelarea unui narcolog la domiciliu poate include codarea de la dependență și alcoolism. În același timp, se utilizează două metode principale de codificare-hipnotic și medicamentos. Procedurile vă permit să eliminați dependența pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, merită înțeles că detoxifierea nu garantează conservarea pe termen lung a sobrietății umane. Pentru a atinge stadiul remisiunii prelungite, o persoană trebuie să treacă printr-un curs complet de reabilitare și tratament, precum și de socializare, care va permite unei persoane să se întoarcă la o viață normală sobră.

Tratamentul în cadrul clinicii «Adomed» vă permite să rezolvați problema dependenței de droguri și a alcoolismului pentru întreaga viață. După ce a trecut printr-un tratament de calitate și reabilitare, o persoană va uita de alcoolism sau de droguri pentru tot restul vieții.