TRATAMENTUL EFICIENT AL DEPENDENȚEI DE DROGURI ÎN CADRUL CLINICII ADOMED

Centrele și clinicile noastre de tratament contra dependenței de droguri se află în Chișinău, Kiev, Odesa

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE DROGURI ÎN CHIȘINĂU

Dependența de droguri – aceasta este una dintre cele mai mari probleme ale secolului XXI. Potrivit statisticilor, în Moldova locuiesc circa 11 mii de oameni care folosesc droguri. Experții susțin că statisticile oficiale diminuează puternic numărul actual de moldoveni dependenți de droguri.

De fapt, numărul lor este de 32 de mii de oameni. În același timp, vârsta dependenților scade rapid. Mulți oameni sunt siguri că dependenții sunt personalități inconștiente care pur și simplu nu doresc să renunțe la stilul lor de viață. De fapt, nu este. Dependența de droguri – este o dependență foarte puternică. Dependent de ” doză “pentru un motiv sau altul, o persoană își dă seama în curând că” în orice moment ” nu mai poate renunța. Majoritatea persoanelor dependente de substanțe narcotice au încercat de mai multe ori să-și ia rămas bun de la un obicei dăunător pentru totdeauna. Din păcate, ei nu au reușit să facă acest lucru din cauza vulnerabilității lor psihologice, a incapacității de a trăi altfel și a “descompunerii”fizice. Dependenta duce la pierderea de conexiuni sociale, locuri de muncă și surse pentru a asigura financiar nevoile.

Drogurile distrug corpul și personalitatea unei persoane. Dependentul se închide în sine, se îndepărtează de oameni și devine agresiv. Dacă un dependent sau cei dragi nu se vor întoarce la unul dintre centrele de tratament pentru dependență la timp, este posibil chiar și un rezultat letal.

Din păcate, cu cât este mai serioasă problema, cu atât mai mulți oameni doresc să facă bani pe ea. În mass-media se pot vedea sute de mesaje publicitare de la “magicieni”, “lideri spirituali” și “clinici de pionierat pentru dependenți”, care dau oamenilor bolnavi și speranței lor apropiate, ademenindu-i cu ultimele mijloace.

Medicii de droguri experimentați sunt siguri că dependența este o boală gravă care implică schimbări profunde în psihicul și fiziologia umană. Și puteți vindeca această boală numai la nivel profesional și cu condiția unei abordări complexe.

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

97% de pacienți primesc ajutor!

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE DROGURI ÎN CLINICĂ «ADOMED» – VEȚI ÎNVINGE DEPENDENȚA PENTRU TOTDEAUNA!

Reabilitarea în centrul «Adomed» – este o unitate structurală a Asociației Antinarcotice internaționale cu filiale în diferite țări ale lumii. Tratamentul dependenței de droguri la Chișinău la Centrul “Adamed” este o șansă de a reveni la o viață deplină. Clinica oferă asistență complexă dependenților și rudelor sale.

  1. Personal profesionist. Compania “Adomed” este un centru de Narcologie unde activează specialiști calificați: narcologi, terapeuți, psihologi și psihiatri.
  2. Tratamentul dependenței este anonim. În societate s-a format o atitudine foarte negativă față de persoanele care suferă de dependență narcotică. Dar astfel de oameni au nevoie de ajutor și sprijin calificat! Frica de publicitate nu trebuie să devină un obstacol în calea unei vieți sănătoase și fericite. Tratamentul anonim al dependenței în centrul nostru este calea către o revenire rapidă în societate.
  3. Tratamentul codependenței. Codependența este un complex psihologic, din care rudele persoanei bolnave suferă cel mai adesea. De exemplu, uneori, membrii familiei drogat-i dau bani la “doza” pentru a “scăpa de chin”… psihologi cu Experiență centrului de reabilitare pentru dependenții de “Ladomed” vă va ajuta rudele pacientului de a scăpa de durerile de viață cu o persoană dependentă și să învețe să reacționeze corect la problema.

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE DROGURI: 12 PAȘI SPRE LIBERTATE

În clinica de dependente de droguri “Adomed” se aplică cel mai eficient dintre cele existente în prezent programe – “12 pași”, care a fost creat la sfârșitul secolului al XX-lea și până în prezent, este foarte activ, se aplică în foarte multe centre de reabilitare din Europa și SUA. Programul “12 pași”, care este utilizat în “Adomed”, a fost adaptat la realitățile din Moldova și extins la evoluțiile specialiștilor în domeniul psihologiei și narcologiei. Tratamentul constă în mai multe etape principale.

  1. Detoxifierea organismului de droguri. În această etapă, pacientul scapă de dependența fizică sub supravegherea unui narcolog.
  2. Recuperare. În a doua etapă, dependentul lucrează cu un psiholog. Vindecarea eficientă este posibilă numai dacă pacientul însuși dorește să renunțe la un obicei dăunător, astfel încât angajatul “Adomed” încearcă să-l” ajusteze ” pentru tratament și să-l motiveze să lupte împotriva problemei. Specialistul încearcă să ajute persoana dependentă să-și dea seama de motivele care l-au determinat să devină dependenți de droguri.
  3. Reabilitare. Reabilitarea dependenților de droguri este un proces în mai multe etape care implică eliminarea caracteristicilor personale care determină o persoană să utilizeze droguri. În această etapă, o persoană lucrează cu un psiholog individual și într-un grup. El împărtășește experiențele sale cu alți clienți ai centrului și, de asemenea, învață să empatizeze și să se ocupe de problemele sale fără a recurge la droguri. În timpul șederii în centru, tratamentul dependenților de droguri este complet tăiat de mediul lor obișnuit, astfel încât nimic nu le amintește de viața care a fost odată “norma”pentru ei.
  4. Tratamentul “social ” pentru dependenți este adaptarea. Foarte des, în ultima etapă a eliberării de dependență, o persoană deja sănătoasă (dar încă vulnerabilă din punct de vedere psihologic) se confruntă cu realitatea socială, astfel încât riscul revenirii la vechiul obicei crește. În centru, o persoană se pregătește să trăiască în societate: suferă terapie ocupațională, ajută la organizarea unor activități interesante, lucrează ca voluntar, restabilește sănătatea și abilitățile sociale. Această etapă este necesară pacienților pentru a reveni la viața publică fără a suferi stres. Clinica are, de asemenea, o comunitate de pacienți care se sprijină reciproc în toate etapele de recuperare.

O altă sferă foarte importantă a Centrului de reabilitare a dependenților de droguri este pregătirea persoanelor apropiate dependente de reabilitare în societate. Ei Îl vor sprijini după descărcare și vor ajuta, de asemenea, să depășească tentația de a lua doza “doar o dată” și să se întâlnească din nou cu prietenii vechi. Persoana recuperată va trebui să ia o muncă interesantă. Cei dragi îl vor ajuta să depășească depresia după o întâlnire ocazională cu vechii prieteni.

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!

TRATAMENTUL FORȚAT AL DEPENDENȚEI DE DROGURI

Unul dintre cele mai importante motive pentru răspândirea dependenței este că mulți tineri cred că “vor putea să renunțe în orice moment”, iar drogurile ușoare nu se consideră deloc o amenințare. Dar, în curând, ei nu observă cum își pierd sensul vieții. Corpul lor epuizat nu poate funcționa pe deplin, apare apatia și refuzul luptei. Adesea, un dependent trăiește în iluzii și crede că nu se întâmplă nimic rău cu el. El este chiar dispus să încalce legea pentru a obține doza “dorită».

A scăpa de dependența de droguri este o revenire la o viață plină. Dar, din păcate, dependentul nu este întotdeauna de acord cu tratamentul în mod voluntar, deoarece nu mai este o persoană capabilă. Drogurile suprimă voința și dependentul nu poate gândi rațional. Viața lui este împărțită în două etape: euforia din doza primită și perioada de abstinență care duce la rupere. Frica de rupere este principala cauză a refuzului tratamentului.

De-a lungul anilor, specialiștii “Adomed” au dezvoltat metode de tratare a dependenței, care garantează eficiența chiar și fără dorința inițială a clientului. Ei nu folosesc un impact greu, ceea ce evită complicațiile psihologice în tratamentul ulterior. Influența psihologică va ajuta pacientul să înțeleagă problema și să formeze noi obiective de viață.

De asemenea, vă recomandăm să vă familiarizați cu următoarele servicii oferite de clinica Adomed:

Tratamentul dependenței de Ecstasy

Tratamentul dependenței de Ecstasy

Tratamentul dependenței de Ecstasy Drogul "de club" a devenit foarte popular la sfârșitul anilor 1990. Apoi, după exemplul vieții libertine și ușoare occidentale, așa-numitul tineret de aur a vrut să ia totul de la viață. "Comprimatul fericirii" – Ecstasy, duce la...

Detoxifierea dependenților de droguri

Detoxifierea dependenților de droguri

Detoxifierea dependenților de droguriUna dintre cele mai dăunătoare consecințe ale consumului de droguri este intoxicația severă a organismului, care afectează toate organele și sistemele interne, compromițând sănătatea generală a pacientului. Detoxifierea...

Eliminarea sevrajului de la doguri

Eliminarea sevrajului de la doguri

Eliminarea sevrajului de la doguriConsumul de droguri duce întotdeauna la sindromul de abstinență - sevraj. O echipă calificată de specialiști narcologi de la Centrul Medical Adomed va ajuta la eliminarea sevrajului și va oferi prompt asistență medicală. Îndepărtarea...

REABILITAREA DEPENDENȚILOR DE DROGURI ÎN STAȚIONAR

REABILITAREA DEPENDENȚILOR DE DROGURI ÎN STAȚIONAR

REABILITAREA DEPENDENȚILOR DE DROGURI ÎN STAȚIONAR Centrul de reabilitare pentru dependenții de droguri «ADOMED»Tratamentul dependenței de droguri poate fi eficient numai cu condiția ca acesta să includă atât aspecte fiziologice, psihologice, spirituale și sociale....

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE CÂNEPĂ, MARIJUANA, IERBURI

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE CÂNEPĂ, MARIJUANA, IERBURI

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DECÂNEPĂ, MARIJUANA, IERBURITRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE CANABIS (MARIJUANA, HAȘIȘ,CÂNEPĂ SINTETICĂ) Utilizarea unei varietăți de derivați de cânepă, numiți în general "canabis", ca substanță narcotică până în prezent, este din ce în ce...

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE SPICE

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE SPICE

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE SPICE TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE SPICE Spice este un amestec pentru fumat care a apărut recent, dar într-o perioadă scurtă de existență a reușit să dăuneze grav omenirii. Spice sunt un fel de amestec de droguri și "ierburi", cel mai...

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE SARE

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE SARE

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE SARE TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE SARE Ca orice altă dependenșă narcotică, dependența de sare reprezintă un pericol imens pentru sănătatea dependentului. Sarea este un medicament de origine sintetică, care este un stimulent puternic și în...

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE HEROINĂ

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE HEROINĂ

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE HEROINĂ DEPENDENȚEI DE HEROINĂ În ciuda faptului că, din punct de vedere medical, heroina este considerată un analgezic, are un efect dăunător asupra corpului uman. Heroina provoacă o dependență puternică și persistentă, care poate fi...

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE OPIUM

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE OPIUM

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE OPIUM TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE OPIACEE Anterior, opiul a fost utilizat pe scară largă în medicină pentru tratament multe boli. Acest remediu poate opri tusea, vărsăturile și chiar efect analgezic. Dar există a doua parte a medaliei. În...

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE AMFETAMINĂ

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE AMFETAMINĂ

TRATAMENTUL DEPENDENȚEIDE AMFETAMINĂ DEPENDENȚA DE AMFETAMINĂ: TABLOUL CLINIC Dependența de amfetamină în rândul persoanelor dependente de droguri crește anual. Tendința de a crește consumul de dependenți de amfetamină este evidențiată de statistici...

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

GALEMBA VALERII DUMITRU

Doctor-narcolog de categorie Superioară

1996-2021 Director, medic șef la Centrul Medical „Salvarea Națiunilor” SRL

Detalii...

VARBAN IRINA TUDOR

PhD Doctor în educație

Psiholog – psihoterapeut

Specialist în hipnoză Ericksoniană

Profesor, Președinte al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Detalii...

MERZLEACOVA ALEXANDRA VLADISLAV

Psiholog-consultant.

Psiholog cu experiență.

Autor și instructor de training-uri de Creștere personală.

Membru al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Cercetător științific al Institutului de Cercetare de Fiziologie și Sanocreatologie.

Detalii…

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!