Dependența de droguri și alcool sunt boli extrem de periculoase. Aceste boli distrug viața nu numai a pacientului, ci și a membrilor familiei sale. Când oamenii apropiați nu-și imaginează viața fără preparate narcotice, atunci toate acestea pot fi numite o tragedie pentru familie. Băuturile alcoolice și substanțele narcotice distrug personalitatea unei persoane. Sub influența etanolului și a drogurilor, pacientul devine rău și incontrolabil. Acum, numai alcoolul sau drogurile sunt importante pentru el, uită de familie și de muncă. Obiceiurile dăunătoare otrăvesc și organele interne ale unei persoane, ele încetează să funcționeze normal.

Abuzul de droguri duce la boli periculoase, cum ar fi accident vascular cerebral, atac de cord și chiar ciroză hepatică. Dacă nu tratați dependența, rezultatul va fi deplorabil. Pacientul nu este în stare fără asistență medicală, să facă față dependenței. Auto-medicația în majoritatea cazurilor duce numai la o creștere a problemei. Numai ajutorul narcologic de înaltă calificare poate salva o persoană de dependența de droguri dăunătoare. În plus, o persoană pur și simplu fizic sau moral, nu este capabilă să reziste simptomelor dureroase de rupere. Rudele dependentului de droguri ar trebui să înțeleagă că este extrem de periculos să încercați să formați pacientul cu putere. La urma urmei, într-o stare de ebrietate, oamenii devin agresivi, pot provoca leziuni corporale celor ce-l înconjoară.

COMBATAREA DEPENDENȚELOR CHIMICE – LUCRUL NARCOLOGILOR

Dacă ai probleme cu stupefiante sau cu alcoolul, este mai bine de cerut ajutor medicilor. ВEste în puterea lor să ajute la înfrângerea dependenței. Clinica Adomed este încântată să ofere rezidenților servicii de tratament medicamentos, medicii oferă asistență în mod anonim, serviciul este foarte solicitat în rândul populației. Politica de stabilire a prețurilor la clinică menține o dispoziție bună în rândul rezidenților săi. Pentru ca tratamentul să aibă efectul dorit, este important ca clientul să înțeleagă că este bolnav și nu poate face față stării de rău fără ajutorul medicilor. Dar, atunci când dependentul de droguri nu recunoaște dependența sa de neoprit, de asemenea, nu trebuie de amânat de a cere ajutorul. specialiștilor. Dependența de droguri trebuie să fie tratată în stadiile incipiente. Personalul clinicii de înaltă calificare «Adomed», sunt capabili să convingă aproape toată lumea, să accepte tratamentul. Experiența lor de mulți ani, le permite să găsească o abordare pentru fiecare persoană. Trebuie doar să sunați la clinică sau să completați un formular de feedback. În anumite circumstanțe, unii clienți refuză spitalizarea, în ciuda faptului că situația poate fi dificilă. Dar doctorii nu vor lăsa niciodată un client în pericol. Ei vor lucra din greu pentru a salva pacientul. Serviciul are doar laturi pozitive. Profesionalismul înalt al medicilor “Adomed” le permite să ajute la restabilirea stării fizice și morale a pacientului în doar 1 sau 2 vizite la client. Ca întărire a tratamentului, narcologii recomandă codarea. Metoda de injectare este considerată cea mai productivă. Sub piele, medicii introduc o capsulă cu disulfiram sau naltrexonă. Medicamentul începe să acționeze numai după ce o persoană folosește alcool. În unele cazuri, ca terapie prohibitivă, se utilizează metoda hipnotică asupra clientului. Hipnoterapeutul  dependentului de droguri inspiră, o aversiune față de băuturile alcoolice, droguri și alte substanțe similare.

TRATAMENTUL ÎN CONDIȚII CASNICE

Tratamentul la domiciliu este posibil numai în prima etapă a dependenței de droguri și cu o motivație foarte puternică a pacientului. Este important ca aceasta să fie ajutată de rude și ca acestea să nu să se îndepărteze de la o persoană într-o perioadă atât de dificilă, dar responsabilă a vieții sale. Prin urmare, orice încercare nereușită de tratament subminează credința în principiu în rezultatul pozitiv al tratamentului. Chiar dacă ați luat decizia de a fi tratați acasă pe cont propriu, vă recomandăm insistent să nu renunțați complet la asistență medicală și consiliere, unele proceduri pot fi efectuate în ambulatoriu, dar nu toate. Primul lucru pentru care toată lumea ar trebui să fie gata dependentul de droguri și rudle acestuia – respingerea completă a drogurilor, aruncați toate “rezervele” lor, la domiciliu nu ar trebui să fie nimic care ar putea submina dorința de vindecare. Reducerea treptată a dozei nu este o metodă eficientă, continuând să luați medicamente, vă exacerbați starea. După o astfel de respingere bruscă, fiți pregătiți –va exista o perioadă dificilă de rupere. În această perioadă, sprijinul rudelor este deosebit de important pentru a nu se rupe, deoarece doar o singură doză va ajuta la scăderea acestei afecțiuni, iar dorința de a lua doza devine incontrolabilă. După ce am experimentat această perioadă, vă sfătuim să vă adresați unui psiholog pentru a afla cauza principală a dependenței de cei dragi. Majoritatea pacienților optează pentru tratament la domiciliu, deoarece pe teritoriul lor se simt mult mai bine.

CE FACE UN MEDIC LA DOMICILIU

Narcologul, venind la client la domiciliu, efectuează în primul rând o examinare a pacientului. După, întreprinde următoarele:

 • Normalizează presiunea, elimină durerile de cap dureroase;
 • Va efectua procedura de detoxifiere;
 • Va prescrie un tratament suplimentar;
 • Va efectua codarea.
 • Narcologii clinicii la deplasarea la client respectă confidențialitatea strictă. Astfel, nimeni nu va ști că suferiți de dependență de droguri sau alcool.

Motive care vă vor convinge să utilizați serviciul clinicii «Adomed»:

 • Toate serviciile sunt furnizate strict anonim;
 • Tratamentul poate fi plătit atât prin transfer bancar, cât și prin numerar;
 • Transportarea pacientului este efectuată de personalul instituției medicale;
 • Prețurile serviciilor sunt scăzute;
 • Garanție.
 • Ce simptome trebuie să aibă persoana pentru ca să fie utilizat serviciul de a apela un narcolog la domiciliu

Următoarele simptome necesită chemarea unui medic la domiciliu:

 • Privire de sticlă, un semn al utilizării medicamentelor narcotice;
 • Рupile dilatate;
 • Schimbul brusc al dispoziției;
 • Sindromul mahmurelii;
 • Stări de ebrietate;
 • Voma, greață;
 • Dureri în regiunea inimii;
 • Amețeli..

Medicii clinicii «Adomed» în tratament utilizează numai medicamente moderne și sigure, tehnici.

TRATAMENTUL ÎN CLINICĂ

Și totuși, cea mai bună opțiune pentru tratamentul dependenței este să contactați o clinică de dependență. Aici, clienții sunt supravegheați de către medici, disciplină strictă, un cerc îngust de comunicare, totul a fost impus pentru a ajuta pacienții să se vindece. Un alt punct care promovează tratamentul este un exemplu de pacienți care au suferit deja o parte din tratament și pot împărtăși experiențele lor pozitive.

Tipuri de terapie:

 • Fizioterapie

Acestea includ: masaj, drenaj limfatic, acupunctura. Aceste proceduri au un minim de contraindicații și nu dau o sarcină mare asupra dependenței epuizate a corpului. Alocați aceste proceduri într-un curs și, de obicei, în plus față de alte proceduri.

 • Plasmafereza

Plasmafereza este o procedură complexă în care sângele unei persoane este trecut printr-un aparat special, unde plasma este separată de toxine. Se umple plasma retrasă cu aceeași cantitate de soluții speciale. Această procedură este foarte complexă, este prescrisă de un medic în cazuri excepționale și este absolut contraindicată persoanelor cu probleme sistemul cardiovascular.

 • Curățarea cu laser intravenoasă a sângelui

Curățarea cu laser intravenoasă a sângelui – aceasta este o metodă de purificare a sângelui de efectele dăunătoare ale substanțelor narcotice (stupeficante) asupra corpului. Procedura ajută la stabilirea metabolismului, previne apariția cheagurilor de sânge. Această procedură este precedată de terapia medicamentoasă, pentru un rezultat mai bun.

 • Somnul electric

Procedura de impact asupra creierului pacientului cu impulsuri electrice, pentru a normaliza starea generală de sănătate a pacientului, metabolismul, și eliminarea toxinelor.

 • Ozonoterapia

Ozonoterapia este utilizată pentru a localiza starea de rupere la dependenți de droguri. Cu ajutorul inhalațiilor, activitatea creierului se stabilizează, tulburările psihice sunt eliminate: depresia, panica, problemele de somn. Procedura nu are contraindicații, sunt prescrise 5 proceduri. După fiecare procedură următoare, bunăstarea pacientului devine din ce în ce mai bună. Rezultatul comunicării cu psihologul este fixat pentru a forma motivația pentru un curs complet de tratament.

DETOXIFIEREA ȘI CODAREA

Este o greșeală să presupunem că o procedură de detoxifiere sau de codare poate scăpa complet de dependență. Detoxifierea poate fi efectuată atât la domiciliu, cât și la spital. Decizia finală este luată de un narcolog după examinarea pacientului. Aceasta este o procedură obligatorie pentru a începe tratamentul dependenței. Codarea este utilizată pentru a elimina poftele fizice ale substanțelor narcotice. Medicamentele utilizate convențional pentru procedură pot fi împărțite în 2 grupe. Unele blochează sentimentul de euforie din consumul de alcool. Al doilea permit organismului să lupte împotriva toxinelor alcoolice, din cauza cărora o persoană se confruntă cu intoxicații alcoolice severe. Tratamentul cu un curs de psihoterapie este fixat pentru a elimina pofta psihologică pentru medicamente, ajută la evitarea căderii emoționale.

AROMATERAPIE, TRATAMENTUL CU AJUTORUL PLANTELOR

Puteți încredința în siguranță sănătatea unei persoane apropiate medicilor profesioniști ai clinicii. În timpul tratamentului, rezidenții clinicii sunt foarte ocupați. Ei vizitează psihoterapeuți, primesc proceduri medicale. Ocuparea forței de muncă, ajută dependenți de alcool și dependenți de droguri, să nu se gândească la obiceiul său dăunător. Clinica “Adomed” a instalat echipamente avansate, medicii cu experiență lucrează. Transportul independent al pacientului la clinică este destul de dificil. Apelați un medic la domiciliu și personalul medical va fi deja responsabil pentru transportul clientului în spital.

REABILITAREA DEPENDENȚILOR DE DROGURI ȘI DEPENDENȚILOR DE ALCOOL

După cursul tratamentului dependenței dăunătoare, trebuie să vă gândiți la reabilitare. Va ajuta pacientul să înceapă o viață fericită. Reabilitarea poate fi comparată cu cursul scurt al școlii de viață. Aici pacientul va fi învățat într-un mod diferit să perceapă oamenii din jur și lumea în ansamblu. Medicii clinicii Adomed din Kiev sunt întotdeauna bucuroși să vă ajute. Scopul lor principal este de a salva oamenii de dependențe chimice. Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.