RESTABILIREA BIOLOGICĂ, PSIHOLOGICĂ, SOCIALĂ ȘI SPIRITUALĂ. ODIHNA CAPTIVANTĂ ȘI PROGRAMUL „12 PAȘI

Dependența distruge nu doar fizic – o persoană începe să se degradeze în toate domeniile vieții, adesea problema consumului este doar vârful aisbergului, iar pentru a găsi rădăcina bolii și, ulterior, a rezolva problema, este nevoie de un program de asistență psihologică cu drepturi depline și bogat. Utilizarea substanțelor psihoactive schimbă dramatic o persoană, modul său de a gândi, viziunea asupra lumii, simțul realității, apar multe temeri, agresiunea sau izolarea și incertitudinea globală devin o reacție normală tine însuți. Sarcina noastră este să ajutăm să ne înțelegem pe noi înșine și să învățăm să facem față dificultăților, durerii psihologice, să trăim și să ne bucurăm de viață fără a apela la substanțe.

Acum avem un algoritm stabilit, clar și eficient pentru lucrul cu dependenții și cu familiile lor. Tratamentul din instituțiile noastre include o lucrare cuprinzătoare pentru a restabili toate zonele care au suferit cumva ca urmare a consumului de substanțe.

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

97% de pacienți primesc ajutor!

Nu este o coincidență faptul că avem centrele noastre de tratament pentru dependență mai departe de civilizație, așezări în zone mai ecologice și mai curate, astfel încât totul să fie în loc și să însoțească găsirea armoniei cu natura și întreaga lume, dar nu distrage de la obiectivul principal și face posibilă concentrarea asupra principalului lucru. Pe lângă restaurarea fizică maximă posibilă a funcțiilor corpului, cum ar fi activitatea ficatului, rinichilor, sistemului nervos central, tractului gastrointestinal, sistemului cardiovascular, acordăm o mare atenție stării psihoemoționale a pacienților noștri și pentru a o stabiliza folosim programul de renume mondial „12 pași ”, care și-a dovedit eficacitatea în lupta împotriva multor tipuri de dependențe, de la cele în general acceptate – alcoolismul și dependența de droguri, terminând cu glutonie și cumpărături. Milioane de oameni de peste 70 de ani de existență au învățat să reziste bolii lor și să ducă o viață deplină. Acest program se bazează pe un studiu cuprinzător despre sine, relații cu ceilalți, obținând o gândire pozitivă și o auto-acceptare treptată. Prin alăturarea programului 12 Pași, pacienții noștri vor avea ocazia să participe la grupuri de auto-ajutor din orașul lor din întreaga lume. Scopul nostru este de a ajuta fiecare pacient să creeze de la sine o personalitate holistică, armonioasă și sănătoasă, obținând valori spirituale

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

GALEMBA VALERII DUMITRU

Doctor-narcolog de categorie Superioară

1996-2021 Director, medic șef la Centrul Medical „Salvarea Națiunilor” SRL

Detalii...

VARBAN IRINA TUDOR

PhD Doctor în educație

Psiholog – psihoterapeut

Specialist în hipnoză Ericksoniană

Profesor, Președinte al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Detalii...

MERZLEACOVA ALEXANDRA VLADISLAV

Psiholog-consultant.

Psiholog cu experiență.

Autor și instructor de training-uri de Creștere personală.

Membru al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Cercetător științific al Institutului de Cercetare de Fiziologie și Sanocreatologie.

Detalii…

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!