Eliminarea sevrajului de la doguri

Consumul de droguri duce întotdeauna la sindromul de abstinență – sevraj. O echipă calificată de specialiști narcologi de la Centrul Medical Adomed va ajuta la eliminarea sevrajului și va oferi prompt asistență medicală. Îndepărtarea sevrajului de la dependenții de droguri poate avea loc atât la domiciliu, cât și în condițiile unui spital din Centrul de reabilitare din Chișinău.

Ce este sevrajul de la dependența consumului de droguri?

Sindromul de abstinență este o stare patologică complexă a corpului, în care un dependent simte stare de rău și durere severă. Este un mare stres pentru întregul corp și multe sisteme de organe. În această stare, o persoană dorește o nouă doză de droguri. Atunci când această doză nu parvine, multe funcții sunt încălcate, dependentul intră în depresie severă și chiar psihoză.

Simptomele de sevraj la toți oamenii se manifestă diferit. Dar ignorarea sau subestimarea efectelor ruperii nu merită. În unele cazuri, poate duce la dizabilități și chiar la deces. De aceea este atât de important să eliminați sevrajului și să începeți procesul de reabilitare sub supravegherea și controlul profesioniștilor

Medicii narcologi și psihoterapeuții Centrului Adomed au o vastă experiență în lucrul cu dependenții de droguri cu diferite experiențe de utilizare. Este o garanție că tu sau ruda ta veți primi ajutor calificat – absolut anonim și confidențial!

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

97% de pacienți primesc ajutor!

Cum se efectuează îndepărtarea dependenței de droguri la domiciliu?

De regulă, o persoană nu încearcă să apeleze la specialiști pentru ajutor. Când situația devine critică, iar dependentul de droguri balansează între viață și moartea, rudele trebuie să ia totul în propriile mâini. Dacă pacientul refuză spitalizarea, puteți elimina sevrajul la domiciliu. Pentru a începe procesul, este suficient să solicitați o consultare telefonică gratuită. Centrul Adomed vă oferă asistență medicală profesională și servicii europene:

  • echipă de medici cu experiență cu studii medicale superioare
  • echipa de serviciu este gata să ofere asistență de urgență 24/7;
  • condidențialitatea completă a tratamentului
  • îndepărtarea dependenței de droguri la domiciliu dacă o persoană renunță la spitalizare
  • aplicarea tehnicilor avansate de ieșire din sindromul de sevraj și reabilitarea ulterioară
  • programe motivaționale – știm cum să facem ca o persoană să vrea să scape de dependență
  • condiții de viață confortabile și agrement interesant

Eliminarea sevrajului de la dependenții de droguri din Chișinău – rapid și eficient!

Procedura nu are contraindicații. După deplasarea Brigăzii de specialiști la fața locului va fi efectuată o diagnoză minuțioasă. Experții vor interoga rudele, vor afla ce motive îl determină pe dependent să folosească droguri și de cât timp durează. Dacă, în timpul examinării și colectării anamnezei, medicii vor identifica semne de sevraj care nu permit efectuarea procedurii la domiciliu, medicul va recomanda spitalizarea.

Primul pas în îndepărtarea dependenți este detoxifierea organismului. Profesioniștii trebuie să diminueze sindromul durerii și să minimizeze efectul negativ al substanțelor narcotice asupra organelor și sistemelor de organe ale pacientului. Toxinele dăunătoare, substanțele chimice și compușii de dezintegrare otrăvesc literalmente persoana din interior, astfel încât pacientul va primi picurătoare cu suplimente de vitamine și sedative.

Atunci când funcțiile de bază ale corpului vor fi restabilite și simptomele de sevraj vor dispărea, se trece la a doua etapă – tratament și reabilitare. În acest proces, medicul curant și psihoterapeutul participă activ. Clinica Adomed respectă fiecare pacient, prin urmare, utilizează o abordare individuală și tehnici avansate de tratament. Scopul nostru este de a minimiza disconfortul de a rămâne într-un spital și de a accelera procesul de recuperare cât mai mult posibil.

Ați observat semne de sevraj la o persoană apropiată? Nu ignora semnalele de alarmă, poate costa sănătatea persoanei și, uneori, o viață! Adresați-vă profesioniștilor – vom elimina rapid și eficient sevrajul, vom opri sindromul durerii și vom motiva persoana pentru efectuarea tratamentuli și reabilitării.

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

GALEMBA VALERII DUMITRU

Doctor-narcolog de categorie Superioară

1996-2021 Director, medic șef la Centrul Medical „Salvarea Națiunilor” SRL

Detalii...

VARBAN IRINA TUDOR

PhD Doctor în educație

Psiholog – psihoterapeut

Specialist în hipnoză Ericksoniană

Profesor, Președinte al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Detalii...

MERZLEACOVA ALEXANDRA VLADISLAV

Psiholog-consultant.

Psiholog cu experiență.

Autor și instructor de training-uri de Creștere personală.

Membru al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Cercetător științific al Institutului de Cercetare de Fiziologie și Sanocreatologie.

Detalii…

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!