“ADOMED-CHIȘINĂU” CENTRUL DE NARCOLOGIE DIN CHIȘINĂU

DE CE NOI?

Echipa noastră se mândrește cu un centru de reabilitare ultramodern creat în 2016, care se află la 15 minute de mers cu mașina de capitala Moldovei-Chișinău, într-un loc liniștit și liniștit, în zona noilor Goiani, departe de agitația orașului, grijile și zgomotul metropolei. Am ales mult timp un loc ideal pentru a combina toate cerințele de uz casnic ridicate ale “Institutului European de dependență”, natura excelentă și, în același timp, confortul de acasă pentru a crea un mediu perfect și o atmosferă, dispunând de o recuperare armonioasă a abilităților dependenților și de dezvoltare, ajutând la menținerea calmă, fără a recurge la substanțe care schimbă conștiința. Programul nostru combină elementele 12 ale programului pas cu pas, psihoterapiile de grup și personale, treningurile de creștere personală și treningurile de depășire a situațiilor stresante, practicile spirituale și meditative, activitățile sportive și culturale. Este construit astfel încât dependenții, în plus față de reabilitarea fizică, să se dezvolte în toate sferele vieții umane. Sarcina noastră este de a arăta direcția corectă în viață și de a ajuta la identificarea cauzelor care au împiedicat să trăiască o viață plină de viață sănătoasă.

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

97% de pacienți primesc ajutor!

CONDIȚII DE REABILITARE ÎN CENTRUL NARCOLOGIC “ADOMED-CHIȘINĂU”

Centrul de Narcologie este complet echipat cu tot ce este necesar pentru o cazare confortabilă de 16 persoane. Fiecare cameră este proiectată pentru 3, 4 sau 5 persoane – acest tip de sistem de decontare este cel mai eficient pentru adaptarea și primirea socială, precum și pentru restabilirea abilităților de interacțiune și comunicare în societate. Întreaga echipă a Centrului de reabilitare narcologică “Adomed-Chișinău” este certificată și participă anual la diverse seminare și traininguri de lucru cu dependenții. De asemenea, atragem specialiști de conducere în narcologi, psihologi și psihoterapeuți pentru a lucra cu dependenți și cu cei dragi. În mai mult de 13 ani de existență, am creat propriul algoritm eficient de reabilitare care sa dovedit a fi eficient în practică. Foarte mult depinde de motivația personală a dependentului și de dorința de a-și schimba viața. Specialiștii centrului nostru au propria metodă unică de convingere, care are indicatori excelenți de performanță (8 din 10 dependenți sunt de acord să treacă în mod voluntar un program de reabilitare). Și în cazurile cele mai rele, există modalități de a afecta dependentul și de a trece la necesitatea unui curs de recuperare și, în orice caz, nu puteți să vă lăsați mâinile în jos. Toată lumea are o șansă de a se vindeca chiar și de la un obicei dăunător în forma cea mai neglijată.

BENEFICIAȚI DE CONSULTAȚII GRATUITE DE LA SPECIALIȘTII CENTRULUI DE REABILITARE NARCOLOGICĂ “ADOMED CHIȘINĂU” NUMARUL NOSTRU DE TELEFON IN CHISINAU: +373(61)18 62 01

*Sunați-ne sau contactați-ne în orice mod convenabil pentru dvs. și obțineți o consultare gratuită și o listă de recomandări ” dacă persoana dvs. apropiată este dependentă”

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

GALEMBA VALERII DUMITRU

Doctor-narcolog de categorie Superioară

1996-2021 Director, medic șef la Centrul Medical „Salvarea Națiunilor” SRL

Detalii...

VARBAN IRINA TUDOR

PhD Doctor în educație

Psiholog – psihoterapeut

Specialist în hipnoză Ericksoniană

Profesor, Președinte al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Detalii...

MERZLEACOVA ALEXANDRA VLADISLAV

Psiholog-consultant.

Psiholog cu experiență.

Autor și instructor de training-uri de Creștere personală.

Membru al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Cercetător științific al Institutului de Cercetare de Fiziologie și Sanocreatologie.

Detalii…

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!