Injectarea contra dependenței de alcool

Dependența de alcool – aceasta este o boală teribilă, ca urmare a căreia sănătatea unei persoane se poate prăbuși, relația sa cu familia și viața în general. De aceea, coaserea în timp util a alcoolului este, în primul rând, procedura necesară pentru fiecare alcool dependent. Desigur, fiecare alcoolic crede că poate renunța la băut în orice moment, dar în practică nu este. Mai mult decât atât, situația poate agrava inacțiunea nu numai a unei persoane dependente, ci și a împrejurimilor sale, deoarece foarte des oamenii apropiați ai băutorului confundă starea de ebrietate cu alcoolismul și nu acordă o importanță deosebită chiar și simptomelor pronunțate ale bolii.

DE CE SE PRACTICĂ INJECTAREA CONTRA ALCOOLISMULUI?

În prezent, experții recomandă utilizarea metodei de injectare. În lupta împotriva alcoolismului, această metodă este folosită destul de des, deoarece este considerată una dintre cele mai fiabile și eficiente.

Injectarea profesională contra alcoolismului, prețul căruia la Centrul de reabilitare ADOMED este accesibill, și reprezintă introducerea capsulelor speciale într-un loc greu accesibil în corpul uman. Apropo, zona este determinată de un specialist, deoarece procedura este concepută pentru faptul că o persoană nu va putea să obțină capsula în viitor. Adesea, introduce rea are loc în zona spatelui. Dar, de asemenea, se utilizează o metodă mai blândă-introducerea unui medicament contra alcoolism printr-o sering.

Esența procedurii este că o persoană dependentă de băuturi alcoolice ar putea depăși independent pofta de alcool. În caz contrar, imediat după ce a consumat o băutură care conține alcool, va primi o otrăvire gravă, deoarece conținutul capsulei va intra în reacție cu cu alcoolul. Metoda este destul de radicală, deoarece adesea perturbarea poate duce la consecințe mai periculoase. Dar totuși, injectarea este recomandată pentru a fi utilizată la acei pacienți care nu pot fi convinși în alte moduri, deoarece riscurile sunt foarte mari.

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

97% de pacienți primesc ajutor!

Specialiștii calificați ai Centrului de reabilitare ADOMED menționează că necesitatea efectuării acestei proceduri este determinată de medic în mod individual după examinarea pacientului și efectuarea unui șir de analize. Desigur, prima și cea mai de bază contraindicație pentru această procedură este refuzul pacientului însuși, astfel încât apropiații și familia persoanei în cauză trebuie să vorbească mai întâi cu el și să-l convingă de necesitatea acestei proceduri.

De asemenea, la contraindicațiile pentru efectuarea injectării contra dependenței de alcool din punct de vedere medical se referă:

  • diverse boli de rinichi și ficat;
  • infecții, care după efectuarea analizelor pot fi detectate la pacient;
  • diabet zaharat indiferent de stadiu;
  • anamneza de atac de cord;
  • boli oncologice;
  • tulburări epileptice.

INJECTAREA CONTRA DEPENDENȚEI DE ALCOOL ÎN CHIȘINĂU ȘI ALTE ORAȘE

Centrul de reabilitare ADOMED primește dependenții de alcool la Chișinău, precum și în alte orașe din Moldova. Specialiștii clinicii folosesc doar metode moderne de tratament pentru boală, de aceea combină cu succes diverse programe și, de asemenea, lucrează cu cauzele dependenței de alcool (emoționale și psihologice).

Pentru a se pregăti pentru procedură, pacientul trebuie să renunțe la consumul de alcool timp de o săptămână, precum și să se afle la liant și să urmeze un curs de detoxifiere. În plus, înainte de liant, un specialist ADOMED va oferi o scurtă prelegere unui dependent de alcool și îl va ajuta psihologic să se pregătească nu numai pentru procedură, ci și pentru consecințele acesteia, pentru a obține rezultatele dorite în cel mai scurt timp posibil.

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

GALEMBA VALERII DUMITRU

Doctor-narcolog de categorie Superioară

1996-2021 Director, medic șef la Centrul Medical „Salvarea Națiunilor” SRL

Detalii...

VARBAN IRINA TUDOR

PhD Doctor în educație

Psiholog – psihoterapeut

Specialist în hipnoză Ericksoniană

Profesor, Președinte al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Detalii...

MERZLEACOVA ALEXANDRA VLADISLAV

Psiholog-consultant.

Psiholog cu experiență.

Autor și instructor de training-uri de Creștere personală.

Membru al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Cercetător științific al Institutului de Cercetare de Fiziologie și Sanocreatologie.

Detalii…

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!