DETOXIFIEREA ORGANISMULUI ÎN URMA DEPENDENȚEI DE ALCOOL

Детоксикация от алкоголя ADOMEDMahmureala este însoțită de dureri de cap, greață, amețeli și multe alte senzații neplăcute. Apropo, în a doua zi după administrarea unei doze mari de alcool, o persoană se simte rău datorită faptului că alcoolul etilic conține o cantitate mare de toxine. Prin urmare, în cazul în care organismul devine prea mult, ficatul încetează să funcționeze pe deplin. În consecință, după un timp, substanțele nocive se acumulează și începe să otrăvească organismul.

Dacă nu este dependent de băuturi alcoolice pentru o persoană pentru a-și restabili starea fizică, este suficient să ia o mică doză de alcool, atunci alcoolicii (în special cei care se află într-o stare de ebrietate prelungită) nu pot supraviețui mahmurelii uneori. În consecință, ei continuă să bea în continuare necontrolat, uitând de starea corpului său și de faptul că ficatul poate pur și simplu să nu reziste la astfel de sarcini.

Detoxifierea organismului de alcool în acest caz este una dintre primele măsuri care trebuie luate pentru a trata boala. La urma urmei, ficatul unui alcoolic poate începe treptat să refuze, ceea ce va duce rapid la ciroză, precum și multe alte boli periculoase care se pot termina în mod deplorabil.

DETOXIFIERE ALCOOLICĂ: CARACTERISTICI

Detoxifierea alcoolului este prima etapă a tratamentului pentru alcoolism. Procedura se recomandă tuturor oamenilor care sunt în drunkenly stare, deoarece numai o abordare profesională a unui tratament corect efectuat detoxifiere în alcoolism va maximiza scapa rapid bautor de toxine dăunătoare și să-i întoarcă normală de sănătate.

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

Vom convinge parcurgerea procesului de reabilitare

Specialiștii clinicii noastre vor discuta cu ruda dumneavoastră și îl vor convinge să accepte ajutorul pentru a scăpa de dependență.

  • Metode excepționale psihologice
  • Fără violență!
97% de pacienți primesc ajutor!

Astăzi, există multe medicamente diferite care contribuie la procesul de detoxifiere din alcool, precum și la saturarea inhibitorilor necesari organismului (deoarece acestea se pierd în timpul utilizării constante a băuturilor alcoolice). Specialiștii Centrului de reabilitare «ADOMED» menționează că detoxifierea trebuie efectuată în condiții staționare sub supravegherea medicilor. Fiecare caz este individual, astfel încât numărul de medicamente trebuie prescris după obținerea rezultatelor testelor și în funcție de stadiul bolii în sine.

DETOXIFIEREA ORGANISMULUI DUPĂ ALCOOL ÎN CLINICĂ «ADOMED»

Detoxifierea după băut în centrul de reabilitare ADOMED va permite reducerea efectelor negative ale băuturilor alcoolice și ale metaboliților acestora asupra organelor umane și va asigura, de asemenea, divizarea lor completă și eliminarea ulterioară a alcoolicului din organism. Numai după efectuarea unui diagnostic complex de băutori, specialiștii vor prescrie procedurile și medicamentele necesare pentru detoxifiere, care pot consta din:

  • complexe vitamin-minerale, pentru a acoperi deficitul de substanțe utile cauzate de consumul de alcool;
  • adsorbanți care sunt utilizați pentru ligamente și în continuare pentru eliminarea toxinelor dăunătoare;
  • sedative (pentru restabilirea funcționării sistemului nervos și ameliorarea completă a abstinenței);
  • antihipoxanți (pentru saturarea celulelor corpului cu oxigen și eliminarea rapidă a substanțelor nocive);
  • hepatoprotectoare (pentru protecția fiabilă a ficatului în timpul procedurii de detoxifiere).

 

Specialiștii clinicii «ADOMED» asigură că programul de detoxifiere a alcoolismului dezvoltat de specialiști cu înaltă calificare va ajuta la eliminarea rapidă și eficientă a tuturor toxinelor și a altor otrăvuri din corpul alcoolicului, precum și la restabilirea proceselor naturale de purificare a substanțelor nocive.

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

Попко Анастасия Павловна

Профессиональный нарколог, врач-психотерапевт, врач-психиатр. Опыт практической лечебно-диагностической работы в стационаре, практикующий специалист

Подробнее...

Савенко Дмитрий Викторович

Кандидат медицинских наук, врач-психиатр, нарколог высшей категории, психотерапевт

Подробнее...

Лиман Марина Александровна

Главный врач-эксперт, высшая категория

Подробнее...

Иванов Александр Владимирович

Психиатр, сексолог, мануальный терапевт, нарколог, ведущий, ТВ-эксперт

Подробнее...

Лебедева Валентина Емельяновна

Семейный психолог, консультант по химической зависимости

Подробнее...

Сурженко Виталий Михайлович

Аддиктолог, специалист по работе с зависимым поведением

Подробнее...

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!