“ADOMED-КIEV” CENTRUL DE NARCOLOGIE DIN KIEV

Centrul de narcologie din Kiev “ADOMED-КIEV” îndeplinește pe deplin standardele și cerințele înalte ale “Institutului European de dependență”, pe teritoriul său închis echipat este totul pentru un sejur complet și confortabil în timpul reabilitării. Instituția noastră poate găzdui pe deplin de la 15 la 20 de persoane în camere confortabile de 3, 4 și 5 persoane. După cum au arătat cercetarea și cercetarea partenerilor noștri europeni, această plasare oferă cel mai mare efect terapeutic și are un efect pozitiv asupra dinamicii procesului. De asemenea, pe site-ul Centrului de Narcologie se află o baie modernă și o sală de gimnastică, iar în timpul verii este disponibilă o piscină în aer liber.

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

97% de pacienți primesc ajutor!

DE CE NOI?

  • Centrul modern și confortabil de reabilitare narcologică este situat în raza orașului la 25 de minute de centrul orașului Kiev, dar în același timp îndepărtat de civilizație și de zgomotul metropolei. Un astfel de aranjament nu a fost ales la întâmplare, în mod regulat invităm lider capitală a specialiștilor în domeniul narcologie, psihologie și psihiatrie pentru efectuarea personale și de grup, consiliere, terapii și de formare, care, la rândul său, influențează pozitiv eficiența și calitatea procesului de recuperare.
  • Echipa Centrului de reabilitare narcologică “ADOMED-Kiev” este complet certificată de partenerii noștri europeni și are toate documentele necesare pentru reabilitarea alco, narco și multe alte tipuri de dependențe. Lucrăm în mod constant la îmbunătățirea calificării, participând la diverse ateliere, Training-uri și conferințe internaționale din toată Ucraina, dedicate problemelor de dependență, diferitelor modalități de tratare și prevenire a acesteia.
  • Durata tratamentului în centrul de reabilitare narcologică “LADOMED-Kiev” începe de la 28 de zile și poate crește în funcție de starea pacientului și de durata utilizării substanțelor. Clar și отглаженный algoritm de acțiuni și activități, care sunt selectate în mod individual pentru fiecare dintre clienții noștri, de-a dovedit deja eficiența revenind la îndeplinirea și social de viață activă mai mult de 100 de persoane, continuă să recupereze de soarta și de a salva de viață dependente pe teritoriul Europei și Ucraina. Programul nostru este plin de diverse activități terapeutice și preventive, Training-uri și practici, activități de agrement și sport.

SUNAȚI ȘI SPECIALIȘTII CENTRULUI DE NARCOLOGIE “ADOMED-KIEV” VĂ VOR CONSULTA GRATUIT, VĂ VOR SPUNE DESPRE POSIBILELE OPȚIUNI DE TRATAMENT.

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

GALEMBA VALERII DUMITRU

Doctor-narcolog de categorie Superioară

1996-2021 Director, medic șef la Centrul Medical „Salvarea Națiunilor” SRL

Detalii...

VARBAN IRINA TUDOR

PhD Doctor în educație

Psiholog – psihoterapeut

Specialist în hipnoză Ericksoniană

Profesor, Președinte al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Detalii...

MERZLEACOVA ALEXANDRA VLADISLAV

Psiholog-consultant.

Psiholog cu experiență.

Autor și instructor de training-uri de Creștere personală.

Membru al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Cercetător științific al Institutului de Cercetare de Fiziologie și Sanocreatologie.

Detalii…

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!