El a reușit să-și revină de sindromul dependenței – și tu poți! Puțini oameni știu că, vedeta filmului de Crăciun „Singur acasă” Macaulay Culkin, timp de mulți ani din viața sa s-a aflat încurcat de problema consumului de droguri periculoase – heroină și marijuana.

Filmele de acum 20 de ani cu participarea sa sunt încă iubite și adorate de întreaga lume. Personajul său Kevin face încă obiectul unor mențiuni frecvente în anumite conversații. În culmea popularității sale, a fost numit cel mai bun actor pentru copii! Filmul de familie „Singur acasă” l-a făcut să devină star și nimic nu părea să împiedice un viitor fericit și o recunoaștere populară a actorului. Ce l-a determinat pe tânărul talentat să apeleze la dependențe?

Datorită împărțirii banilor câștigați de Macaulay, familia tânărului actor s-a despărțit. Procedurile legale de doi ani privind custodia copilului au afectat în mod negativ psihicul adolescentului: băiatul a încetat să comunice cu părinții săi, iar noul rol pe care l-a ales după o pauză de șase ani de la cinema s-a dovedit a fi cel mai profetic. Culkin a decis să joace un dependent de droguri Michael Elig în filmul “Club Mania”. Cu un astfel de rol, Macaulay a dorit să demonstreze publicului că este un actor serios, care se poate descurca cu orice rol. Cu toate acestea, fără să observe el însuși, în realitate a început să ducă un stil de viață distructiv, apropiat de degradarea morală și fizică. Droguri, depresie, țigări, lupte, scandaluri – toate acestea au devenit o lume obișnuită pentru vedeta anilor 90. În 2004, a fost chiar arestat pentru posesia marijuanei și a mai multor droguri care seamănă mai mult cu drogurile. Apoi sora lui, Dakota, a decedat, ceea ce nu a făcut decât să exacerbeze pofta tânărului pentru droguri. Și în 2012, după o relație de 8 ani cu actrița Mila Kunis, a încercat chiar să se sinucidă, luând o doză letală de pastile.

Macaulay a rupt cercul vicios în 2016, când și-a întâlnit noua iubită, Brenda Song, care l-a determinat pe Macaulay să urmeze un tratament pentru dependența de droguri. Până în prezent, Macaulay Culkin este în stare de abstinență, energic și continuă să încânte pe toată lumea cu filmele sale.