CODAREA ÎMPOTRIVA DEPENDENȚEI
DE DROGURI

Pentru mulți, dependența este o sentință, deoarece oamenii nu cred în rezultatul pozitiv și tratamentul bolii. Mai mult decât atât, oamenii își coboară mâinile, ceea ce poate duce la consecințe ireversibile. Desigur, este imposibil să vorbim despre vindecarea completă a drogurilor, deoarece unele consecințe rămân, iar fostul dependent va rămâne cu ei pentru viață. Dar totuși, o persoană poate fi readusă la o viață plină cu ajutorul unei tehnici noi și eficiente. Se referă la o bandă de droguri. Șanțul va permite dependentului să se elibereze de substanțe narcotice. Este important să înțelegem că codificarea este un proces suficient de laborios și complex, în care o mare importanță este dorința mare de a vindeca pacientul însuși.

Blocajul narcologic este un curs de tratament, care se efectuează în mai multe etape. Și înainte de începerea tratamentului, pacientul este detoxifiat complet de otrăvuri dăunătoare și toxine (droguri). Potrivit experților, mulți încearcă să efectueze o curățare la domiciliu, dar, în practică, acțiunile nu pot aduce rezultatele dorite, astfel încât detoxifierea este mai bine efectuată în condiții staționare sub supravegherea medicilor. Profesioniștii Centrului de reabilitare ADOMED asigură pacienților că codificarea în condițiile clinicii va aduce rezultatul dorit deja în primele etape ale tratamentului, deoarece numai detoxifierea efectuat corect poate servi drept bază pentru acțiuni ulterioare. În consecință, fiecare pas al tratamentului bolii ar trebui abordat cât mai responsabil posibil și numai cu ajutorul asistenței profesionale.

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

97% de pacienți primesc ajutor!

CLASIFICAREA CODĂRILOR ÎMPOTRIVA DEPENDENȚEI DE DROGURI

În medicina modernă sunt folosite mai multe metode de codare Astfel, codarea împotriva dependenței de droguri poate fi efectuată:

  • mod medicamentos, în care se utilizează medicamente psihotrope complexe. Cu ajutorul lor, puteți bloca pofta de droguri. Și dacă există dorința de a simți euforia narcotică, medicamentele utilizate sunt activate și chiar pot provoca o adevărată pauză. Apropo, durata cursului, precum și medicamentele și doza lor, experții le prescrisu individual, în funcție de rezultatele testelor și de stadiul bolii;
  • prin metoda psihoterapeutică, când codarea se face prin sugestie. Specialiștii clinicii ADOMED din Chișinău, precum și din alte orașe din Moldova, efectuează codificarea psihoterapeutică a conversației și alte manipulări cu caracter psihologic. Adică, se lucrează la nivelul subconștientuluiui pacientului. În același timp, medicii nu au nici un efect negativ asupra corpului uman. Dar, ca și în cazul tratamentului medicamentos, procedeul psihoterapeutic este efectuat individual, în funcție de caracteristicile bolii;
  • de asemenea, experții folosesc codarea fizioterapeutică. Metoda se bazează pe utilizarea procedurilor fizice (radiații laser, terapie cu electroșocuri etc.) curățarea cu laser sau blocarea, care, după cum arată practica, este cea mai eficientă.

CODAREA DEPENDENȚEI DE DROGURI ÎN ADOMED

În centrul de reabilitare ADOMED din Moldova specialiștii efectuează codarea chiar și în stadiile complexe ale bolii. Cusătura servește doar ca început al drumului, deoarece după codificare pacientul are o aversiune totală față de droguri. Un fel de” interdicție ” ce blochează multe senzații care au fost cauzate anterior de substanțe narcotice, deci este posibil ca pacientul să cadă în depresie. 

La această etapă specialiștii clinicii ADOMED vă recomandă să urmați un curs de reabilitare cu o vizită la psihologi, care vă vor ajuta să obțineți bucurie și să începeți să trăiți într-un mod nou.

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

GALEMBA VALERII DUMITRU

Doctor-narcolog de categorie Superioară

1996-2021 Director, medic șef la Centrul Medical „Salvarea Națiunilor” SRL

Detalii...

VARBAN IRINA TUDOR

PhD Doctor în educație

Psiholog – psihoterapeut

Specialist în hipnoză Ericksoniană

Profesor, Președinte al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Detalii...

MERZLEACOVA ALEXANDRA VLADISLAV

Psiholog-consultant.

Psiholog cu experiență.

Autor și instructor de training-uri de Creștere personală.

Membru al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Cercetător științific al Institutului de Cercetare de Fiziologie și Sanocreatologie.

Detalii…

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!