CODAREA ÎMPOTRIVA ALCOOLISMULUI

Clinica modernă de codare împotriva alcoolismului ADOMED din Chișinău

Măsurile de” reprogramare “a corpului unui alcoolic sunt numite cuvântul comun”codificare”. Aceasta constă în faptul că băutorul a început să perceapă negativ toate băuturile care conțin alcool. Apropo, cu codificare reușită, o persoană în viitor nu numai că încetează să mai ia alcool, ci și să perceapă orice alcool ca otravă. Și codificarea alcoolismului poate fi efectuată atât la nivel fiziologic, cât și psihologic.

Trebuie înțeles că alcoolismul este o problemă a multor oameni moderni, deoarece oboseala, stresul constant sau tragediile personale sunt adesea însoțite de depresie prelungită, susținută de băuturi alcoolice. Dar, foarte des, băutura crește într-o băutură prelungită, din care o persoană nu mai poate ieși. În acest caz, alcoolicul va ajuta doar la metode extreme, dintre care unul este codificarea alcoolului.

CODAREA ALCOOLISMULUI: INDICAȚII ȘI CONTRAINDICAȚII

Experții recomandă insistent Codarea împotriva alcoolismului pentru cei care au fost diagnosticați cu această maladie. Și codiarea este penultimul pas în tratamentul bolii, deoarece este folosit între curățarea corpului băutorului de toxine și reabilitarea psihologică ulterioară. În special, metoda de codificare trebuie utilizată pe alcoolicii aflați în ultimele etape ale bolii, precum și pe băutorii care nu sunt capabili să renunțe la alcool.

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

Vom convinge parcurgerea procesului de reabilitare

Specialiștii clinicii noastre vor discuta cu ruda dumneavoastră și îl vor convinge să accepte ajutorul pentru a scăpa de dependență.

 • Metode excepționale psihologice
 • Fără violență!
97% de pacienți primesc ajutor!

Este important să înțelegem că codarea este o procedură medicală complexă, care poate fi efectuată numai după examinarea completă a pacientului și obținerea rezultatelor tuturor analizelor. În acest caz, nu puteți efectua codificarea băuturilor alcoolice atunci când:

 • prezența unor patologii grave ale sistemului urinar;
 • tulburări psihice;
 • boală coronariană, precum și hipertensiune;
 • arterială ciroză acută, hepatită sau alte afecțiuni hepatice grave;
 • sarcina;
 • tulburări tiroidiene sau pancreatice.

În cazul dependenței de alcool, codarea poate fi efectuată numai după detoxifierea profesională a băutorului, deoarece în corpul său nu trebuie să existe toxine reziduale din consumul de alcool.

CODAREA CONTRA ALCOOLISMULUI: PREȚ ȘI TRATAMENTE

Codarea poate fi efectuată de unul dintre cele 3 tratamente existente:

 1. medicamentos;
 2. cu lazer;
 3. metoda Dovjenko.

Cea mai comună este metoda medicamentoasă, care diferă în simplitate și eficiență. Datorită alcoolilor, băutorul pentru o perioadă scurtă de timp poate scăpa de boală, în timp ce medicamentele vă permit să eliminați nu numai principalele simptome ale bolii, ci și poftele suplimentare pentru alcool. Apropo, puteți utiliza metoda medicamentoasă în orice stadiu al alcoolismului, mai ales că metoda se caracterizează printr-un preț destul de acceptabil și o eficiență ridicată a acțiunii. 

Metoda de codare cu laser este un nou mod în lupta împotriva alcoolismului. În codarea cu laser nu există efecte secundare, deoarece atunci când este utilizat, specialistul nu utilizează medicamente. În loc de diverse mijloace menite să combată boala, utilizează un laser care afectează în mod eficient zonele reflexe ale creierului (responsabile pentru pofta de alcool a părților creierului). Esența metodei constă în ștergerea oricăror date despre pofta de alcool, ca urmare a faptului că băutorul pierde complet dorința de a consuma băuturi alcoolice.

Metoda de codare prin metoda Dovjenko este hipnoza, care este utilizată în diferite etape ale alcoolismului. Prin hipnoză, creierul băutorului pune informații că consumul de alcool este periculos și dăunător organismului. Adesea, după o astfel de codare, alcoolicul începe să simtă o teamă reală de orice băutură care conține alcool și uită de ele pentru totdeauna.

CODAREA EFICIENTĂ A ALCOOLISMULUI: PREȚURILE CLINICII «ADOMED»

Fiecare tip de codare are propriile caracteristici. De aceea, înainte de a alege o metodă și de ao aplica în practică, ar trebui să contactați clinica ADOMED, ale cărei specialiști vor ajuta la efectuarea tuturor analizelor necesare. Numai o abordare individuală, luând în considerare caracteristicile și stadiul bolii, va ajuta la determinarea modului în care codarea va fi cea mai eficientă.

Specialiștii clinicii ADOMED remarcă faptul că utilizarea unei codări nu este suficientă, deoarece nu este suficient doar să “programați” pacientul. Pentru a scăpa complet de dependență, alcoolicul ar trebui să urmeze un curs de tratament, precum și să elimine otrăvurile și toxinele. Nu este exclusă posibilitatea tratamentului combinat cu utilizarea medicamentelor în combinație cu alte tipuri de codare. Unitatea dublă în acest caz va prelungi semnificativ efectul terapiei. Dar este folosit în forme severe de alcoolism sau stări de ebrietate grave și numai după efectuarea tuturor testelor pentru prezența posibilelor contraindicații la pacient.

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

Попко Анастасия Павловна

Профессиональный нарколог, врач-психотерапевт, врач-психиатр. Опыт практической лечебно-диагностической работы в стационаре, практикующий специалист

Подробнее...

Савенко Дмитрий Викторович

Кандидат медицинских наук, врач-психиатр, нарколог высшей категории, психотерапевт

Подробнее...

Лиман Марина Александровна

Главный врач-эксперт, высшая категория

Подробнее...

Иванов Александр Владимирович

Психиатр, сексолог, мануальный терапевт, нарколог, ведущий, ТВ-эксперт

Подробнее...

Лебедева Валентина Емельяновна

Семейный психолог, консультант по химической зависимости

Подробнее...

Сурженко Виталий Михайлович

Аддиктолог, специалист по работе с зависимым поведением

Подробнее...

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!