ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

NARCOLOG PROFESIONIST

MEDIC CALIFICAT DE CATEGORIE SUPERIOARĂ LA SPECIALITATEA “NARCOLOGIE”

16 ANI DE EXPERIENȚĂ 6 DINTRE EI ÎN DOMENIUL TERAPIE INTENSIVĂ NARCOLOGICĂ

STUDII:

În anul 1998 a terminat Universitatea de Stat din Sumsk și a primit diploma de studii superioare complete, specialitatea «Medicină» și a primit calificarea de medic
În 1999, a absolvit stagiul la Academia de Medicină din Harkov, studii postuniversitare, specialitatea «Psihiatrie».
În 2000, a trecut specializarea la Academia de Medicină din Harkov, învățământ postuniversitar, specialitatea «Narcologie».
În anul 2011 a urmat instruire în cadrul programului Comitetului de Stat al Ucrainei privind controlul drogurilor a întreprinderii de stat „Ukrgostroyexpertiza” – „Cadrul legal și organizațional al politicii de stat privind cifra de afaceri a substanțelor narcotice, substanțelor psihotrope și precursorilor acestora”
În anul 2013 a urmat ciclul de pre-certificare al Academiei de Medicină Naționale de Educație Postuniversitară P.L.
Shupika și a primit cea mai înaltă categorie de calificare la specialitate «Narcologie».
În anul 2013 a urmat studiile la Academia de Medicină Militară din Ucraina și a primit titlul de doctor de specialitate, specialitatea „Organizarea și managementul asistenței medicale”.

SEMINARE ȘI CONFERINȚE ȘTIINȚIFICO-PRACTICE:

2012 – Centrul internațional de dezvoltare financiară și economică. Seminar pe tema „Probleme juridice în activitățile șefului unei instituții de asistență medicală”.
2013 – Centrul internațional de dezvoltare financiară și economică. Seminar pe tema: „Licențierea și acreditarea instituțiilor medicale de toate formele de proprietate”.
2013 – Centrul internațional de dezvoltare financiară și economică. Seminar pe această temă: „Probleme legale în activitățile șefului unei instituții de sănătate”.
2013 – Academia Națională de Medicină Postuniversitară în numele lui P.L. Shupyk. Conferință științifico-practică „Probleme actuale ale medicinii de familie în Ucraina”.

ACTIVITATE DE MUNCĂ:

19981999 Medic internist al Dispensarului Regional psihoneurologic din Sumski.
19992000 Medic-narcolog al Spitalului Raional Central Sumski
20002006 Medic-narcolog al Secției de terapie intensivă și detoxifiere a Dispensarului regional narcologic Sumski.
20022004 Medic-narcolog al Cabinetului de examinare a intoxicației alcoolice și narcotice a dispensarului regional narcologic Sumski (prin cumul)
20052006 Medic-narcolog al Departamentului de contabilitate economică al dispensarului Regional de Narcologie Sumski (prin cumul).
20092014 Directorul întreprinderii private ” Santana-M “(or. Kiev). Medic-narcolog al Centrului Medical SRL “Santana – M” (prin cumul).
Din 2014 până în prezent medic-narcolog al Centrului Medical “Clinica” Galchenko V.”.
Din 2004 până în prezent-practică medicală privată la specialitatea „Narcologie”