TRATAMENTUL DEPENDENȚEI
DE AMFETAMINĂ

DEPENDENȚA DE AMFETAMINĂ: TABLOUL CLINIC

Dependența de amfetamină în rândul persoanelor dependente de droguri crește anual. Tendința de a crește consumul de dependenți de amfetamină este evidențiată de statistici dezamăgitoare. Apropo, amfetamina este inclusă în lista celor mai cunoscute medicamente psihostimulatoare. Pentru o perioadă scurtă de timp, atunci când este introdus în corpul uman, instrumentul poate îmbunătăți abilitățile fizice și chiar intelectuale. În plus, amfetamina este capabilă chiar să elimine somnolența, oboseala și foamea.Efectul său asupra corpului este suficient de puternic, ceea ce afectează în mod semnificativ creșterea popularității remedierii. Sub influența amfetaminei, o persoană este foarte activă, activă și este într-o stare bună de spirit, astfel încât adesea dependenții fac o alegere în favoarea acestei substanțe numai datorită faptului că le dă un sentiment de superputeri și oportunități nelimitate.

Dar este important să înțelegem că efectul pozitiv al administrării medicamentului în organism nu durează mult. După terminarea expunerii la amfetamină, o persoană începe să simtă efectul opus: starea de spirit bună se schimbă în rău, apare apatie completă și simptomele instabilității mintale încep să se manifeste. În consecință, în timp, efectul după amfetamină se va menține din ce în ce mai puțin, iar simptomele negative se vor manifesta din ce în ce mai mult. Ca urmare, după administrarea prelungită a psihostimulantului, dependentul nu numai că va fi complet devastat atât spiritual, cât și fizic, ci va fi în mod constant scufundat într-un somn foarte profund. Experții numesc acest simptom “hibernare” , deoarece trezirea unui somn după o lungă perioadă de aport de amfetamină este foarte dificilă. În plus, după somn, o persoană nu va simți o creștere a puterii, ci, dimpotrivă, se va simți zdrobită.

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

Vom convinge parcurgerea procesului de reabilitare

Specialiștii clinicii noastre vor discuta cu ruda dumneavoastră și îl vor convinge să accepte ajutorul pentru a scăpa de dependență.

  • Metode excepționale psihologice
  • Fără violență!
97% de pacienți primesc ajutor!

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE AMFETAMINĂ

Este important să înțelegem că amfetamina, a cărei dependență apare destul de repede, este un medicament narcotic foarte greu. Utilizarea regulată a unui uscător de păr duce la o dependență mentală completă. Și de fiecare dată când efectul este mai scurt și pentru a finaliza atacurile psihologice și pentru a elibera tensiunea, trebuie să luați din nou amfetamina. Astfel, administrarea medicamentului începe să semene cu ciclicitatea, care schimbă rapid personalitatea unei persoane, schimbând funcționarea socială stabilă. Dependentul începe să evalueze greșit ceea ce se întâmplă și chiar să-și piardă logica. Admiterea amfetaminei este periculoasă nu numai pentru dependentul însuși, ci și pentru împrejurimile sale. De aceea, tratamentul dependenței de amfetamină ar trebui să înceapă la primele semne de utilizare:

  • оbișnuit, dar cu frecvente curgeri a nasului;
  • atracție sexuală constantă;
  • apariția halucinațiilor;
  • starea euforică.

Dependența de amfetamină, al cărei tratament trebuie efectuat numai cu ajutorul specialiștilor, nu este inofensivă, deoarece în natură nu există droguri sigure. Fiecare agent psihotropic adoptat de om are un efect negativ asupra corpului, iar uscătorul de păr nu este o excepție. Aportul sistematic de amfetamină pune viața în pericol pentru o persoană, deoarece, în plus față de tulburările grave ale stării psihologice, poate duce chiar la comă sau la moarte.

Este important să ne amintim că tratamentul dependenței trebuie efectuat în instituții specializate, ținând cont de caracteristicile individuale ale dependentului. Fiecare detaliu trebuie luat în considerare (durata, cauzele admiterii etc.), deoarece numai în acest caz puteți oferi ajutor competent și corect persoanei care suferă de dependența de droguri.

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

GALEMBA VALERII DUMITRU

Doctor-narcolog de categorie Superioară

1996-2021 Director, medic șef la Centrul Medical „Salvarea Națiunilor” SRL

Detalii...

VARBAN IRINA TUDOR

PhD Doctor în educație

Psiholog – psihoterapeut

Specialist în hipnoză Ericksoniană

Profesor, Președinte al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Detalii...

MERZLEACOVA ALEXANDRA VLADISLAV

Psiholog-consultant.

Psiholog cu experiență.

Autor și instructor de training-uri de Creștere personală.

Membru al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Cercetător științific al Institutului de Cercetare de Fiziologie și Sanocreatologie.

Detalii…

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!