IEȘIREA DIN DEPENDENȚA DE ALCOOL

Folosim metode eficiente de tratament al alcoolismului cronic, testat în timp!

Înainte de debutul alcoolismului, deseori puțini oameni observă o diferență semnificativă între starea de ebrietate obișnuită și o formă deja neglijată de alcoolism. Dar tratamentul și recuperarea de la chef este un proces foarte complex, format din mai multe etape și care necesită asistență profesională a specialiștilor. Desigur, există modalități „acasă” de a ieși din dependența de alcool. Dar multe metode nu sunt eficiente, prin urmare, fără ajutorul angajaților calificați ai centrelor de reabilitare pur și simplu nu se poate face.

Alcoolismul este o afecțiune care pune în pericol viața care apare ca urmare a consumului neregulat sau sistematic. Apropo, chefurile au un efect dăunător asupra stării psihoemotionale și fizice a băutorului, astfel încât îndepărtarea de la chef ar trebui să se efectueze numai sub supravegherea medicilor.

CÂND ESTE NECESARĂ IEȘIREA DIN ALCOOLISM ȘI ACORDAREA ASISTENȚEI PROFESIONALE?

Experții susțin că starea de ebrietate nu trebuie confundată cu alcoolismul, prin urmare, dacă apar simptome periculoase, trebuie să contactați imediat profesioniștii. Simptomele de alcoolism sunt:

  • tremurul membrelor;
  • starea de instabilitate psiho-emoțională a unei persoane și tulburări;
  • simpltome de voma si greata persistenta;
  • сdureri de cap severe;
  • stare iritabilă și anxioasă a unei persoane, care poate fi însoțită chiar și de gânduri suicidare;
  • durere în inimă;
  • atunci când doriți să ieșiți singuri din alcoolism, fără ajutorul specialiștilor, nu funcționează, chiar dacă o persoană are multe alte lucruri importante de făcut;
  • consumul de alcool timp de 3 sau mai multe zile consecutive, e un semn al unei stări de ebrietate.

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

97% de pacienți primesc ajutor!

De obicei, în faza inițială a tratamentului, rudele apropiate ale unui alcoolic întâmpină primele dificultăți în combaterea bolii, deoarece băutorul nu își admite vinovăția și o dependență accentuată de alcool. Dar binge este o dovadă directă a faptului că băutul intern a trecut într-un stadiu mai grav și a devenit un chef cronic, care trebuie tratat doar la nivel profesional. 

Din cauza stării de ebrietate prelungite suferă absolut toate sferele vieții băutorului. După cum arată practica, atât rudele, cât și prietenii unui alcoolic nu pot afecta în mod corespunzător comportamentul unei persoane într-o stare de ebrietate, astfel încât numai ajutorul profesional al unui psihoterapeut și al unui psihiatru narcolog îl poate aduce în sentiment.

Din starea de ebrietate prelungită suferă absolut toate sferele vieții băutorului. După cum arată practica, atât rudele, cât și prietenii unui alcoolic nu pot afecta în mod corespunzător comportamentul unei persoane într-o stare de băut, astfel încât numai ajutorul profesional al unui psihoterapeut și al unui psihiatru narcolog îl poate aduce în sentiment.

IEȘIREA DIN STAREA DE DEPENDENȚĂ ALCOOLICĂ ÎN CADRUL CLINICII «ADOMED»

Specialiștii Centrului de reabilitare ADOMED înfăptuiesc concluzii profesionale din starea de dependență alcoolică în Chișinău, precum și din alte orașe din Moldova, folosind metode și abordări moderne pentru tratarea maladiei periculoase. În plus, medicii clinicii selectează tratamentul fiecărui pacient în mod individual, având în vedere caracteristicile corpului său și stadiul bolii.

Inițial, experții recomandă detoxifierea medicamentoasă prin utilizarea picăturilor pentru a curăța organismul de produsele de dezintegrare a alcoolului etilic, precum și a toxinelor și a substanțelor nocive. Acest lucru va ajuta la eliminarea completă a posibilelor semne de sindrom de abstinență, care în stadiul de băut cronic este exprimat destul de clar. De asemenea, detoxifierea medicamentoasă va ajuta la ameliorarea băutorului de poftele fiziologice pentru consumul de alcool și, astfel, va permite eliminarea cât mai rapidă a semnelor de intoxicație a organismului, inclusiv tremor, durere în inimă și tensiune arterială crescută.

Trebuie amintit faptul că detoxifierea trebuie efectuată în condiții staționare, unde va avea loc monitorizarea non-stop a pacientului și, dacă este necesar, acordarea primului ajutor medical în caz de recidivă. 

În clinica ADOMED specialiștii folosesc o abordare complexă a tratamentului, care constă într-un curs care vizează activarea funcțiilor creierului, stabilizarea stării fizice a pacientului, codificarea, tratamentul medicamentos și asistența psihologică profesională la Chișinău.

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

GALEMBA VALERII DUMITRU

Doctor-narcolog de categorie Superioară

1996-2021 Director, medic șef la Centrul Medical „Salvarea Națiunilor” SRL

Detalii...

VARBAN IRINA TUDOR

PhD Doctor în educație

Psiholog – psihoterapeut

Specialist în hipnoză Ericksoniană

Profesor, Președinte al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Detalii...

MERZLEACOVA ALEXANDRA VLADISLAV

Psiholog-consultant.

Psiholog cu experiență.

Autor și instructor de training-uri de Creștere personală.

Membru al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Cercetător științific al Institutului de Cercetare de Fiziologie și Sanocreatologie.

Detalii…

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!