TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE HEROINĂ

DEPENDENȚEI DE HEROINĂ

În ciuda faptului că, din punct de vedere medical, heroina este considerată un analgezic, are un efect dăunător asupra corpului uman. Heroina provoacă o dependență puternică și persistentă, care poate fi tratată numai cu ajutorul terapiei complexe și a unei abordări individuale bine alese.

Utilizarea substanței timp de câteva ore poate provoca euforie și poate aduce o persoană într-o stare relaxată, unde nu există probleme. Recepția heroinei este un fel de modalitate de a scăpa de realitate și de a colora viața, de aceea, sub influența unei substanțe psihotrope puternice cad adesea oamenii din familii vulnerabile sau cei care suferă de anomalii neurologice. Dar dependența de heroină vine instantaneu, astfel încât dependența de heroină este considerată una dintre cele mai dificile în tratament.

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE HEROINĂ
Suntem gata să depunem toate eforturile pentru a vă scuti pe dvs. sau pe cei dragi de atașamentul față de heroină și pentru a le aduce înapoi o viață sănătoasă.

Heroina este larg răspândită în diferite forme: adesea se răspândește sub formă de pulbere, dar se găsesc și medicamente sub formă de tablete sau granule. Indiferent de forma de heroină, utilizarea medicamentului duce la o dependență persistentă datorită caracteristicilor formulei chimice. Heroina “poate” ascunde secret și literalmente pătrunde în celulele creierului. Și din moment ce moleculele de substanță psihotrope sunt foarte asemănătoare cu endorfinele, ele pot provoca activitatea excesivă a celulelor nervoase. Aceasta, la rândul său, duce la moartea celulelor nervoase valoroase și la deteriorarea ulterioară a creierului. Depresia, psihoza și deformarea absolută a personalității-nu este o listă completă a afecțiunilor care așteaptă un dependent după administrarea prelungită de heroină.

 

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

Vom convinge parcurgerea procesului de reabilitare

Specialiștii clinicii noastre vor discuta cu ruda dumneavoastră și îl vor convinge să accepte ajutorul pentru a scăpa de dependență.

  • Metode excepționale psihologice
  • Fără violență!
97% de pacienți primesc ajutor!

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE HEROINĂ

Dependența de heroină este o boală periculoasă, care poate fi recunoscută prin principalele simptome:

  • imperceptibilitate excesivă a persoanei;
  • îmbrăcăminte prea întunecată și frică de lumină naturală;
  • agresivitate;;
  • schimbări bruște ale dispoziției;
  • aspect exterior neglijent;
  • somnolență sau invers, activitate crescută etc.

Deghizarea bolii este imposibilă, deoarece dependența de heroină este pronunțată în comportamentul și chiar aspectul unei persoane. De aceea, tactica tratamentului trebuie să fie selectată corect și la nivel profesional. Dependentul trebuie tratat exclusiv cu ajutorul specialiștilor. În centrele speciale, pacientul va primi asistență calificată, care ar trebui să se bazeze pe detoxifierea completă a corpului uman și stabilizarea stării sale psihologice. De asemenea, terapia include adesea administrarea de analgezice de origine non-narcotică, antidepresive și hipnotice.

O abordare individuală și cuprinzătoare a tratamentului este capabilă să scoată o persoană din dependența narcotică și psihologică de heroină. Refuzul de a lua substanța pe cont propriu nu va reuși nici un pacient. Ruperea heroinei este însoțită nu numai de depresie prelungită, ci și de cel mai puternic sindrom de durere, care poate duce chiar la deces. Prin urmare, medicii folosesc adesea ca tratament pentru terapia de substituție.

Numai sub supravegherea specialiștilor, persoanele dependente de droguri vor putea lua antagoniști sintetici. Ei sunt capabili să elimine sindromulsub supravegherea specialiștilor, persoanele dependente de droguri vor putea lua antagoniști sintetici. Ei sunt capabili să elimine sindromuldurerii, dar spre deosebire de heroina la fel de periculoasă nu va provoca o stare de euforie și permite oamenilor să rămână treji și viața reală. Apoi,dozele de medicament sintetic vor scădea pentru a ajuta ulterior o persoană să iasă complet din starea dependenței de heroină narcotică. Numaitratamentul corect selectat și specialiștii cu înaltă calificare vor ajuta pacientul care dorește să-și restabilească statutul social și să se întoarcă la o viațăplină.

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

GALEMBA VALERII DUMITRU

Doctor-narcolog de categorie Superioară

1996-2021 Director, medic șef la Centrul Medical „Salvarea Națiunilor” SRL

Detalii...

VARBAN IRINA TUDOR

PhD Doctor în educație

Psiholog – psihoterapeut

Specialist în hipnoză Ericksoniană

Profesor, Președinte al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Detalii...

MERZLEACOVA ALEXANDRA VLADISLAV

Psiholog-consultant.

Psiholog cu experiență.

Autor și instructor de training-uri de Creștere personală.

Membru al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Cercetător științific al Institutului de Cercetare de Fiziologie și Sanocreatologie.

Detalii…

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!