TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE SARE

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE SARE

Ca orice altă dependenșă narcotică, dependența de sare reprezintă un pericol imens pentru sănătatea dependentului. Sarea este un medicament de origine sintetică, care este un stimulent puternic și în acțiune seamănă cu amfetamina. Se compune din alcaloizi (sintetici). Pe argoul persoanelor care utilizează medicamente psihotrope, se numește “magic” sau ” viteză”.

Cel mai mare pericol de sare este că compoziția sa nu este cunoscută nimănui. ca substanțe active, medicamentele sunt strict interzise în întreaga lume, producătorii de substanțe psihotrope modifică în mod constant structura formulei, astfel încât supradozajul cu medicamentul se poate termina chiar și cu un rezultat letal.

Tratamentul dependenței de sare
Suntem gata să depunem toate eforturile pentru a vă salva pe dvs. sau pe cei dragi de atașamentul la săruri și pentru a le readuce o viață sănătoasă.

Sarea este printre cele mai periculoase droguri. Consecințele administrării remedierii nu sunt doar negative, ci și fără exagerare sunt dăunătoare organismului. Drogul de origine sintetică este uneori mai periculos decât cel natural. Există o serie de motive pentru care un medicament sintetic poate provoca rapid dependență și poate avea un efect ireparabil asupra corpului uman:

  • Disponibilitate. cumpăra produsul fără să părăsiți casa, în modalitate online. Astăzi, anunțurile de vânzare de sare escrocii nu ezită să plaseze într-un format deschis, astfel încât Internetul este pur și simplu plin de titluri similare cu privire la vânzarea de droguri periculoase.
  • Toxicitate mare a sării. Acțiunea sa poate dura uneori mai mult decât alte medicamente. Iar perioada de eliminare a substanței periculoase pentru sănătate este suficient de lungă. În plus, unele tipuri de sare sunt dificil de eliminat din organism, chiar și după mai multe proceduri de detoxifiere în condiții profesionale.
  • Cost redus. Pericolul de sare se datorează în mare parte prețului. Costul unei doze este destul de mic chiar și pentru un adolescent, respectiv fiecare își permite să cumpere un medicament fără a compromite bugetul personal.
  • Sarea provoacă o dependență persistentă și puternică. În același timp, dependența de droguri vine instantaneu, iar după prima doză, o persoană va dori să încerce din nou, acest lucru este garantat.
  • Epuizarea completă a corpului și funcționarea defectuoasă a tuturor sistemelor și organelor umane.

 

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

Vom convinge parcurgerea procesului de reabilitare

Specialiștii clinicii noastre vor discuta cu ruda dumneavoastră și îl vor convinge să accepte ajutorul pentru a scăpa de dependență.

  • Metode excepționale psihologice
  • Fără violență!
97% de pacienți primesc ajutor!

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE SARE

În plus față de problemele de bază, sarea este periculoasă pentru dependent și la nivel psihologic. În plus față de dependența persistentă, provoacă tulburări psihologice și psihice grave, stări depresive complexe și promovează gânduri suicidare, de aceea se recomandă imediat tratarea pacientului atunci când se utilizează sare.

Tratamentul trebuie efectuat exclusiv sub supravegherea profesioniștilor din instituțiile specializate, unde se selectează programul de reabilitare ținând cont de toate caracteristicile pacientului (inclusiv durata administrării medicamentului, compoziția sării în sine, precum și dozele și caracteristicile individuale ale persoanei).

Pentru a vindeca un dependent cu dependență de sare poate fi numai în condițiile centrelor de reabilitare, deoarece cu utilizarea sistemică a medicamentului, acesta poate rămâne în organism timp de o lună. În consecință, detoxifierea este reală exclusiv la nivel profesional.

După cum arată practica, cu o abordare competentă a tratamentului după o perioadă scurtă de timp, pacientul poate fi readus la viața reală și îl poate ajuta să se adapteze la condițiile mediului extern. Programul de tratament ar trebui să includă tehnici și abordări inovatoare. Numai un curs calitativ și corect în combinație cu terapia medicamentoasă va permite unei persoane să se bucure din nou de viață și să-și recâștige încrederea în sine fără a mai lua droguri.

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

GALEMBA VALERII DUMITRU

Doctor-narcolog de categorie Superioară

1996-2021 Director, medic șef la Centrul Medical „Salvarea Națiunilor” SRL

Detalii...

VARBAN IRINA TUDOR

PhD Doctor în educație

Psiholog – psihoterapeut

Specialist în hipnoză Ericksoniană

Profesor, Președinte al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Detalii...

MERZLEACOVA ALEXANDRA VLADISLAV

Psiholog-consultant.

Psiholog cu experiență.

Autor și instructor de training-uri de Creștere personală.

Membru al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Cercetător științific al Institutului de Cercetare de Fiziologie și Sanocreatologie.

Detalii…

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!