TERMENELE ȘI COSTUL TRATAMENTULUI

Termenele, Condițiile și costul tratamentului dependenței de droguri, alcoolismului și altor boli de dependență în centrele narcologice ” ADOMED”

Cursul obligatoriu în centrul narcologic “ADOMED” este de 28 de zile, iar valoarea minimă a trata dependenta de droguri sau de alcool instituțiilor noastre depinde de intensitatea de lucru cu pacientul, condițiilor de trai – câte 2,4 sau 5 persoane în cameră, caracteristici de dieta, asistență medicală suplimentară și necesitatea dezintoxicării. Centrele noastre de tratament pentru dependență au un sistem flexibil de stabilire a prețurilor și suntem întotdeauna gata să vă stăm la dispoziție și să alegem programul de care aveți nevoie pentru mai puțini bani. Aflați despre condițiile speciale, costul final al tratamentului dependenței de droguri și alcoolism și sistemul de reduceri chiar acum și veți fi plăcut surprinși!!!

CURSUL MINIM DE 28 DE ZILE DE TRATAMENT INCLUDE:

 1. Consultarea și examinarea de către specialiști – întregul proces începe cu o consultare cu specialistul nostru, consultarea are loc în condițiile confidențialității complete atât a pacientului, cât și a rudelor sale. 
 2. După o examinare cuprinzătoare, se determină specificul dependenței, se realizează o conversație motivațională – pentru ca dependentul să aibă o dorință de a începe tratamentul, folosim tehnica de convingere a medicilor dezvoltată de psihologii noștri. 
 3. Cunoașterea condițiilor de reabilitare (program, regulile de ședere într-o instituție medicală, condițiile de reziliere anticipată a contractului, obligațiile și responsabilitățile părților), alegerea locației pentru tratament, în funcție de preferințele clienților. Determinarea preliminară a detaliilor, metodelor și duratei tratamentului.
 4. Discutarea și semnarea voluntară a unui contract cu un pacient sau cu persoane care îl reprezintă.
 5. În cazul necesității eliminării abstinenței sau scoaterea din dependență alcoolică , clientul urmează o detoxifiere de 3-7 zile în condiții de staționar sau în clinicele-partenere. 
 6. Transfer la aeroport sau la gară.
 7. Transfer de la aeroport sau gară la Centrul de Narcologie ales.
 8. Cazare în camere confortabile (de la 2 la 5 persoane în cameră).
 9. Maă echilibrată, completă de 4 ori pe zi. 
 10. De la 4 la 8 psihoterapii personalăecu specialiști ai institutului nostru.
 11. 28 psihoterapii de grup cu facilitatori calificați.
 12. 8 ședințe pentru creșterea personală.
 13. 4 аrt-terapii.
 14. 4 activități de agrement (excursii, drumeții, teatre, caiac, rafting, în funcție de perioada anului și preferințele de grup).
 15. Susținerea și monitorizarea stării pacientului pe tot parcursul anului după tratament.

* Cursul recomandat de tratament poate ajunge la 4-6 luni, în funcție de specificul și gradul de evoluție a bolii.

** calculul se efectuează la cursul băncii centrale în ziua semnării contractului.

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!