TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE SPICE

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE SPICE

Spice este un amestec pentru fumat care a apărut recent, dar într-o perioadă scurtă de existență a reușit să dăuneze grav omenirii. Spice sunt un fel de amestec de droguri și “ierburi”, cel mai important pericol fiind faptul că mulți le consideră sigure și chiar legale. Și datorită disponibilității și inofensivității imaginare a publicului țintă al Spice-urilor, sunt considerați adolescenți.

Dificultatea constă, de asemenea, în faptul că mulți părinți nu le dau o importanță deosebită, fără a fi conștienți de complexitatea situației, deoarece pentru mulți Spice pare inofensiv. Deși pungile mici cu ierburi și substanțe psihotrope pot fi numite cu încredere mortale datorită compoziției, care include amestecuri de fumat și medicamente de origine sintetică care provoacă reacții necontrolate, depresie și complicații ale psihicului. Este demn de remarcat faptul că pulverizările pentru amestecurile de fumat nu sunt studiate, în consecință, adesea este dificil pentru specialiști să anticipeze și să prezică reacția unei persoane la un anumit Spice.

Tratamentul dependenței de Spice
Suntem gata să depunem toate eforturile pentru a vă salva pe dvs. sau pe cei dragi de atașamentul față de Spice și pentru a le reda o viață sănătoasă.

Dar, potrivit medicilor, dificultățile apar tocmai în tratamentul adolescenților, deoarece în timp ce știința încearcă cu atenție să studieze gravitatea spice-urilor, pe piața drogurilor există noi compoziții și formule modernizate, care pot fi și mai periculoase decât spicle anterioare.

Pentru a afla ce fel de droguri folosește o persoană e destul de simplu, pentru că un om dependent de droguri are următoarele simptome:

  • discurs dificil și incomprehensibil;
  • apar halucinații;
  • albul ochilor devine roșu;
  • pupilele sunt modificate;
  • există schimbări bruște ale dispoziției (de la euforie până la frică nerezonabilă);
  • tachihardie;
  • gură uscată constantă.

Toate semnele de mai sus ar trebui să fie primul motiv de îngrijorare. Și, potrivit experților, ignorarea dependenței de droguri nu poate fi, deoarece poate duce la complicații și mai severe.

 

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

Vom convinge parcurgerea procesului de reabilitare

Specialiștii clinicii noastre vor discuta cu ruda dumneavoastră și îl vor convinge să accepte ajutorul pentru a scăpa de dependență.

  • Metode excepționale psihologice
  • Fără violență!
97% de pacienți primesc ajutor!

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE LA AMESTECURILE PENTRU FUMAT

Nu trebuie să credeți că spice nu sunt medicamente, deoarece în practică sunt capabile să provoace mai repede dependență și să dăuneze ireparabil sănătății umane. Aportul prelungit de Spice este plin de cele mai puternice tulburări psihologice și fiziologice (cum ar fi heroina sau metadona), de aceea este important să începeți tratamentul dependenței de spice în timp și să beneficiați de ajutorul profesional al medicilor.

A scăpa de dependență în prima etapă va ajuta motivația celor dragi, care ar trebui să influențeze cât mai pozitiv pacientul. Acest lucru va permite dependentului să se apropie în mod conștient de tratament și să dea consimțământul personal pentru a beneficia de ajutorul calificat al specialiștilor. Apoi, problema va fi rezolvată în mod complex ca să scăpați de dependența de fumat la un nivel psihologic, fiziologic și chiar spiritual. De obicei, terapia constă în tratamentul medicamentos și în perioada de reabilitare ulterioară pentru a consolida efectul obținut.

Inițial, este necesar să se efectueze o detoxifiere completă a corpului și să se elimine toate substanțele narcotice toxice. Acest lucru este posibil numai cu ajutorul unui număr de proceduri medicale, deoarece în alt caz este imposibil să vorbim despre tratament. În paralel, va fi efectuată și terapia medicamentoasă, care previne dezvoltarea bolilor grave și ajută la restabilirea funcțiilor organelor interne. De asemenea, experții recomandă izolarea pacientului de mediul negativ, astfel încât de multe ori medicii insistă asupra tratamentului spitalicesc. Numai în condițiile potrivite, dependentul va putea să ajungă la recuperare, deoarece va fi în mod constant în societate la fel, căutând vindecarea oamenilor, precum și comunicarea cu un psiholog profesionist.

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

Попко Анастасия Павловна

Профессиональный нарколог, врач-психотерапевт, врач-психиатр. Опыт практической лечебно-диагностической работы в стационаре, практикующий специалист

Подробнее...

Савенко Дмитрий Викторович

Кандидат медицинских наук, врач-психиатр, нарколог высшей категории, психотерапевт

Подробнее...

Лиман Марина Александровна

Главный врач-эксперт, высшая категория

Подробнее...

Иванов Александр Владимирович

Психиатр, сексолог, мануальный терапевт, нарколог, ведущий, ТВ-эксперт

Подробнее...

Лебедева Валентина Емельяновна

Семейный психолог, консультант по химической зависимости

Подробнее...

Сурженко Виталий Михайлович

Аддиктолог, специалист по работе с зависимым поведением

Подробнее...

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!