“ADOMED-Bălți” CENTRUL DE NARCOLOGIE DIN Bălți

Dependența de alcool și droguri aduce consecințe negative pentru pacient, ducând la deteriorarea sănătății. Și, de asemenea, creează probleme sociale asociate cu consumul de alcool și droguri. Pe lângă pacientul, suferă și rudele cele mai apropiate a acestuia, care trebuie să suporte comportamentul său agresiv. Puteți reveni la viața normală urmând un tratament contra dependenței în Bălți la clinica ADOMED.

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

97% de pacienți primesc ajutor!

Care sunt consecințele consumului de alcool și droguri

Dependența se dezvoltă treptat. În primul rând, o persoană vrea să „încerce o dată”, „să se relaxeze”, convingându-se că se poate opri oricând la timp. Dar treptat doza de alcool sau droguri crește, o persoană trebuie să le „ia” în fiecare zi pentru a se simți în formă. Fără consumul acestui remediu, se observă agresivitatea, o schimbare bruscă a dispoziției, apatia și incapacitatea de a se concentra asupra muncii sau a familiei. Trebuie contactat centrul de reabilitare din Bălți pentru dependenții de droguri sau pentru tratamentul alcoolismului, dacă apar următoarele simptome:

  • creșterea numărului de conflicte în familie în urma consumului de alcool sau droguri, pierderea interesului față de cei dragi;
  • handicap, probleme frecvente la locul de muncă din cauza absenteismului sau a unor sarcini slab îndeplinite;
  • apariția halucinațiilor, instabilitate psihologică, grosolănie, conflict în urma utilizării substanțelor psihotrope;
  • tulburarea minții, o persoană „se lasă dusă de val”, nu poate numi ziua săptămânii, luna în care trăiește;
  • dezvoltarea problemelor de sănătate – acestea pot fi: ciroză hepatică, boli cardiovasculare, întreruperea funcționării multor sisteme și organe: respirator, excretor, nervos, endocrin, cancer, dureri de cap constante, tremurul mâinilor și de la utilizarea prelungită a medicamentelor persoana începe literalmente procesul de putrefacție a organismului.

Tratamentul contra alcoolismului în Bălți este o șansă reală de a depăși o dependență periculoasă. Dependența de alcool și droguri este periculoasă în timpul sarcinii, deoarece o astfel de mamă naște copii cu dizabilități fizice și / sau psihice care devin invalizi. Mulți alcoolici și dependenți de droguri sunt vinovații accidentelor rutiere, accidentelor industriale, au probleme cu legea: încăierare, crime. Gândurile sinucigașe și încercările de sinucidere sunt frecvente. Centrul de reabilitare a dependenților de droguri din Bălți este deschis tuturor persoanelor dependente (inclusiv alcoolicilor) care au nevoie de ajutor calificat.

Centru ADOMED: oferim sănătate și viață împlinită !

 

ADOMED – centrul narcologic din Bălți ajută oamenii din 2004.

Specialiștii clinicii cercetează neobosit diferite tipuri de dependență și dezvoltă corectarea tulburărilor de comportament asociate consumului de alcool și droguri. Clinica pentru tratamentul alcoolismului și dependenței de droguri din Bălți oferă următoarele servicii:

  • tratamentul complet și reabilitarea dependenților de alcool – ieșirea din consumul excesiv de alcool, coaserea contra alcoolismului, codarea, detoxifierea, reabilitarea, în timpul căreia o persoană se adaptează social, își restabilește abilitățile de comunicare;
  • recuperarea completă de la dependența de droguri – metadonă, amfetamină, opiu, heroină, sare, condimente, cânepă, marijuana, retragerea din sevraj, detoxifiere, codificare, reabilitare;
  • specialiști calificați – psihologi, narcologi, psihoterapeuți, care pot convinge ușor o persoană să înceapă tratamentul dacă el însuși nu este încă conștient de pericol;
  • tehnici de recuperare populare și de autor, spre exemplu, „12 pași”, „Daytop”, precum și sesiuni de grup și individuale de psihoterapie, artoterapie, exerciții de fizioterapie. Tratamentul contra alcoolismului în Bălți la clinica ADOMED este un ajutor real și o șansă de a începe o viață nouă și sănătoasă!

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

GALEMBA VALERII DUMITRU

Doctor-narcolog de categorie Superioară

1996-2021 Director, medic șef la Centrul Medical „Salvarea Națiunilor” SRL

Detalii...

VARBAN IRINA TUDOR

PhD Doctor în educație

Psiholog – psihoterapeut

Specialist în hipnoză Ericksoniană

Profesor, Președinte al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Detalii...

MERZLEACOVA ALEXANDRA VLADISLAV

Psiholog-consultant.

Psiholog cu experiență.

Autor și instructor de training-uri de Creștere personală.

Membru al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Cercetător științific al Institutului de Cercetare de Fiziologie și Sanocreatologie.

Detalii…

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!