AVANTAJELE TRATAMENTULUI ALCOOLOLISMULUI ÎN CENTRELE DE DE TRATAMENT AL DEPENDENȚEI “ADOMED”

De ce merită să ne alegeți pe noi?

Tratamentul dependenței de alcool – în înțelegerea noastră, aceasta este o abordare individuală cuprinzătoare care vizează îndepărtarea pacientului din consumul de alcool, eliminarea retragerii alcoolului, restabilirea stării fizice a organismului, restabilirea sănătății mintale, astfel încât, ca urmare a măsurilor luate pentru a obține eliberarea completă de pofta de alcool.

Acum pe piață există multe oferte de tratament pentru alcoolism începând cu o mare varietate de organizații de reabilitare, narcologice, clinice, medicale, de muncă și religioase, care garantează și declară aproape 95-100% rezultat! Ne grăbim să vă avertizăm: «Acest lucru este imposibil !!»

De multe ori a trebuit să ne asigurăm de eficacitatea foarte scăzută a metodelor și de abordări disparate ale tratamentului alcoolismului din experiența pacienților noștri. Din păcate, cel mai adesea fac mai mult rău decât bine! Prin urmare, vă recomandăm cu tărie să nu experimentați cu propria sănătate sau sănătatea celor dragi și să apelați imediat la specialiști.

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

97% de pacienți primesc ajutor!

TRATAMENTUL EFICIENT AL ALCOOLOLISMULUI LA CHISENEV, MOLDOVA

Cel mai important lucru în tratamentul alcoolismului este motivația personală a toxicomanului și, de regulă, la începutul tratamentului, chiar dacă este, este mult mai mică decât dorința de a lua din nou paharul. Sarcina noastră nu constă doar în a scoate o persoană din afecțiune și a ajuta la supraviețuirea simptomelor de sevraj, ci în a arăta mecanisme și a da recomandări care vor ajuta să trăiască pe deplin și să se odihnească fără a apela la alcool.

    Timp de mai bine de 13 ani de existență a organizației noastre, am identificat cele mai eficiente și eficiente metode de tratament și prevenire ulterioară a alcoolismului, am asociat o echipă internațională de medici și psihologi autorizați, au echipat centrele noastre în conformitate cu standardele internaționale și europene. Conform statisticilor de monitorizare pe care le realizăm, dintre cele peste 400 de persoane care au urmat un curs complet de tratament pentru alcoolism în clinica noastră, 216 de persoane nu beau mai mult de 2 ani.

CUM SĂ CONVINGEȚI PERSOANA SUFERINDĂ DE ALCOOLISM DE NECESITATEA TRATĂRII?

De regulă, persoanele care beau prea mult se mărturisesc foarte rar și chiar mai mult pentru cei dragi că au cu adevărat o problemă, chiar dacă există semne clare că alcoolul lor nu este în regulă în viața lor. Există aproximativ 20 dintre cele mai frecvente opțiuni pentru a refuza dependența de persoanele care suferă de ea, dar cel mai adesea reacția la astfel de oferte este agresivitatea, comparați-vă cu alți „mai mulți băutori” sau recunoașterea faptului de alcoolism, dar refuzând categoric orice fel de tratament.

Specialiștii centrului nostru și-au dezvoltat propria tehnică motivațională unică, care este în măsură să convingă 8 din 10 dependenți de necesitatea tratamentului internat. Există mai multe condiții pentru ca conversația motivațională să fie eficientă.

  • Este important ca consultarea să fie efectuată de un profesionist calificat. În statul nostru, există tocmai astfel de oameni special instruiți pentru o astfel de muncă. 
  • Este important să învățați caracteristicile comportamentale ale alcoolului, să întocmiți un portret psihologic, să identificați psihotipul și pe baza acestor informații și să alegeți unul dintre scenariile unei conversații convingătoare.
  • Disponibilitatea pacientului și a rudelor sale imediat, fără întârziere, după obținerea consimțământului pentru tratamentul internat pentru a merge la clinică

Am întâlnit diferite forme, de la cele mai ușoare până la foarte severe, de alcoolism cronic și, în marea majoritate a cazurilor, am reușit să găsim cuvinte potrivite. 

 

NU EZITAȚI! DACĂ PERSOANA APROPIATĂ SUFERĂ DE ALCOOLISM, APELAȚI CHIAR ACUM! VĂ VĂ AJUTĂ PENTRU AJUTOR! CONTACTAȚI ȘI OȚI O CONSULTARE PERSONALĂ Absolut GRATUITĂ ȘI LISTA RECOMANDĂRILOR CARE VĂ VĂ AJUTĂ ÎN INTERACȚIE CU UN ALCOOLIC PERSONAL.

 

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

GALEMBA VALERII DUMITRU

Doctor-narcolog de categorie Superioară

1996-2021 Director, medic șef la Centrul Medical „Salvarea Națiunilor” SRL

Detalii...

VARBAN IRINA TUDOR

PhD Doctor în educație

Psiholog – psihoterapeut

Specialist în hipnoză Ericksoniană

Profesor, Președinte al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Detalii...

MERZLEACOVA ALEXANDRA VLADISLAV

Psiholog-consultant.

Psiholog cu experiență.

Autor și instructor de training-uri de Creștere personală.

Membru al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Cercetător științific al Institutului de Cercetare de Fiziologie și Sanocreatologie.

Detalii…

Vă recomandăm, de asemenea, să vă familiarizați cu următoarele servicii oferite de clinică ADOMED:

Alcoolismul feminin: cauze și abordări pentru tratament

Alcoolismul feminin: cauze și abordări pentru tratament

Alcoolismul feminin: cauze și abordări pentru tratament Alcoolismul este o problemă cunoscută societății. Aceasta este o boală cronică care apare ca urmare a abuzului sistematic al băuturilor alcoolice. Doar în Moldova, oficial sunt înregistrați peste 46 de mii de...

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!