“ADOMED-ОDESA” CENTRUL DE NARCOLOGIE DIN ODESA

DE CE NOI ?

ОDESA – una dintre cele mai colorate și interesante locuri din Ucraina, precum și una dintre cele mai iubite echipe internaționale. Orașul magnific, care este plin de atracții, are o istorie interesantă și este situat pe malul mării. Centrele noastre de reabilitare narcologică din Odesa se află direct în raza orașului-maxim 5 minute de coastă, dar în același timp nu se află pe teritoriul unei clădiri durabile.

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

Vom convinge parcurgerea procesului de reabilitare

Specialiștii clinicii noastre vor discuta cu ruda dumneavoastră și îl vor convinge să accepte ajutorul pentru a scăpa de dependență.

  • Metode excepționale psihologice
  • Fără violență!
97% de pacienți primesc ajutor!

 

  • Fiecare dintre cele două centre de reabilitare narcologică din Odesa este capabil să găzduiască confortabil de la 16 la 18 persoane, în camere de 3 ,4 sau 5 persoane, oferind tot ce este necesar pentru o trecere optimă a reabilitării psihologice și fizice.După cum arată cercetările noastre, un astfel de format de recuperare după utilizarea substanțelor active psiho este cel mai eficient și fructuos. Prin crearea microzociului, cu propriile legi și reguli, încercăm să-i învățăm pe dependenți să interacționeze cu ceilalți, fără a avea emoții negative și să ne gândim la interesele celuilalt.
  • Programul de reabilitare intensivă a centrului nostru de reabilitare narcologică din Odesa pe lângă o mulțime de terapii individuale și de grup cu specialiști de înaltă calificare a institutului nostru, cu grupuri zilnice pentru ajutor reciproc, diverse terapii artistice, curativă, practici de meditație, de cursuri de dezvoltare spirituală a personalității, de informare și de prevenire activități include mai multe activități săptămînale la alegerea de grup, fie că este vorba de drumeții la mare, la teatru, la cinema, karting, paintball, diverse activități sportive sau unul dintre seturi interesante excursii în Odesa.
  • Programul nostru are ca scop restabilirea complexă și cuprinzătoare și dezvoltarea unei personalități armonioase în fiecare dintre cele patru domenii principale ale vieții umane. Recuperarea biologică este însoțită de apropierea de mare, fizioterapie, alimentarea corectă și deprinderea metodei sănătoase de viață, de recuperare psihologică se datorează lucrului cu persoanele în mod individual și de grup, obținerea de competențe în timpul identificării “situației de risc” și de a locui “în curățenie”. Normalizarea sferei sociale se datorează simulării microsocializării și eliminării stereotipurilor comportamentale vechi și a modelelor de comportament. Dezvoltarea spirituală a personalității se realizează prin acceptarea și înțelegerea experienței sale și dobândirea de noi valori ale vieții.

CENTRUL DE REABILITARE NARCOLOGICĂ DIN ODESA “ADOMED-FÂNTÂNĂ”

CENTRUL DE NARCOLOGIE DIN ODESA ” ADOMED-SAUVIGNON”

ANI DE EXPERIENȚĂ, SUTE DE VIEȚI SALVATE, ȘI ECHIPA PROFESIONALĂ VORBEȘTE DE LA SINE. CENTRUL DE REABILITARE NARCOLOGICĂ DIN ODESA “ADOMED-ODESA” VĂ VA AJUTA PE DUMNEAVOASTRĂ SAU PE CEI DRAGI DUMNEAVOASTRĂ SĂ ÎNVINGEȚI ORICE FEL DE DEPENDENȚĂ.

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

Попко Анастасия Павловна

Профессиональный нарколог, врач-психотерапевт, врач-психиатр. Опыт практической лечебно-диагностической работы в стационаре, практикующий специалист

Подробнее...

Савенко Дмитрий Викторович

Кандидат медицинских наук, врач-психиатр, нарколог высшей категории, психотерапевт

Подробнее...

Лиман Марина Александровна

Главный врач-эксперт, высшая категория

Подробнее...

Иванов Александр Владимирович

Психиатр, сексолог, мануальный терапевт, нарколог, ведущий, ТВ-эксперт

Подробнее...

Лебедева Валентина Емельяновна

Семейный психолог, консультант по химической зависимости

Подробнее...

Сурженко Виталий Михайлович

Аддиктолог, специалист по работе с зависимым поведением

Подробнее...

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!