TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE OPIUM

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE OPIACEE

Anterior, opiul a fost utilizat pe scară largă în medicină pentru tratament multe boli. Acest remediu poate opri tusea, vărsăturile și chiar efect analgezic. Dar există a doua parte a medaliei. În ciuda unei mici liste de calități pozitive, opiu este un blocant al receptorilor de acțiune puternică. El răspunde peristaltismul intestinal și, în consecință, poate avea nu numai efect pozitiv, dar, de asemenea, dăunătoare. Potrivit cercetărilor, opiul cu depășirea dozei admise poate provoca euforie și, în viitor, o dependență puternică. De aceea, în lumea modernă, specialiștii au anunțat o întreagă listă de opiacee dăunătoare și periculoase pe care fiecare persoană dependentă de droguri le cunoaște.

Tratamentul dependenței de opium

Suntem gata să depunem toate eforturile pentru a vă salva pe dvs. sau pe cei dragi de dependența la opiacee și pentru a le aduce înapoi o viață sănătoasă.

Dependenții de opiacee nu iau ca analgezic, ci pentru a obține euforie. Cele mai puternice opiacee includ substanțe naturale, semi-sintetice și sintetice. Apropo, pentru apariția dependenței este suficientă o singură doză, deoarece receptorii umani sunt foarte susceptibili la efectele lor. În special, în funcție de opiacee, oamenii sunt expuși:

 • cu rezistență scăzută la nivel moral;
 • cu o sferă de voință subdezvoltată;
 • caracterizate prin inconsecvența acțiunilor lor;
 • fără hobby-uri, obiective bine formate și interese de viață.

Astfel de oameni sunt foarte susceptibili la efectele opiaceelor, iar dependența de opium nu e doar o parte a vieții, ci baza vieții unui dependent. Pericolul opiaceelor este, de asemenea, că persoanele cu sensibilitate crescută la efectele drogurilor diferă în sensibilitatea receptorilor. Ele pot fi plasate nu numai în sistemul nervos uman, ci și în întregul corp. Cu cuvinte simple, după ce a luat drogul, dependentul va simți o creștere a puterii și o adevărată euforie literalmente de la tot: de la faptul că va lua o doză de opiacee la orice altă acțiune. 

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

Vom convinge parcurgerea procesului de reabilitare

Specialiștii clinicii noastre vor discuta cu ruda dumneavoastră și îl vor convinge să accepte ajutorul pentru a scăpa de dependență.

 • Metode excepționale psihologice
 • Fără violență!
97% de pacienți primesc ajutor!

TRATAMENTUL DEPENDENȚEI DE OPIUM

Este important să înțelegem că opiaceele, ca multe alte substanțe narcotice, reprezintă un pericol pentru corpul uman. Chiar și după o pauză severă la nivel fizic în viitor, o persoană nu va refuza să ia opiacee, ci, dimpotrivă, va fi toate mijloacele posibile pentru a încerca să obțină o altă doză de medicament. El va avea nevoie de euforia pe care o poate da opiului, de aceea oamenii care sunt dispuși să renunțe voluntar la substanță sunt foarte puțini.

Pericolul de a lua opiacee este evident, deoarece, în plus față de cea mai puternică dependență, ele duc la consecințe ireversibile pentru organism:

 • căderea dinților;
 • distrugerea completă a ficatului;
 • probleme psihologice ș.a.

Vindecarea persoanei de dependența de opium este dificilă, dar cu o abordare competentă și complexă – este posibilă. Pentru a face acest lucru, este suficient să contactați profesioniștii în centre specializate de Narcologie, unde pacientul va oferi nu numai asistență medicală adecvată, ci și asistență psihologică.

Tratamentul se bazează pe starea psihologică a unei persoane, cauzele care l-au condus la începutul aportului de opiacee și, de asemenea, ia în considerare durata consumului de droguri. Este important ca numai noi tehnici și reabilitarea psihologică corectă să fie utilizate ca tratament. În același timp, durata și intensitatea lor trebuie, de asemenea, determinate într-un format individual pentru fiecare pacient. Numai cu un tratament corect selectat, o persoană își poate curăța complet corpul de efectele dăunătoare ale opiaceelor și, în viitor, va renunța independent la administrarea medicamentului.

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

Vom convinge parcurgerea procesului de reabilitare

Specialiștii clinicii noastre vor discuta cu ruda dumneavoastră și îl vor convinge să accepte ajutorul pentru a scăpa de dependență.

 • Metode excepționale psihologice
 • Fără violență!
97% de pacienți primesc ajutor!

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

GALEMBA VALERII DUMITRU

Doctor-narcolog de categorie Superioară

1996-2021 Director, medic șef la Centrul Medical „Salvarea Națiunilor” SRL

Detalii...

VARBAN IRINA TUDOR

PhD Doctor în educație

Psiholog – psihoterapeut

Specialist în hipnoză Ericksoniană

Profesor, Președinte al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Detalii...

MERZLEACOVA ALEXANDRA VLADISLAV

Psiholog-consultant.

Psiholog cu experiență.

Autor și instructor de training-uri de Creștere personală.

Membru al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Cercetător științific al Institutului de Cercetare de Fiziologie și Sanocreatologie.

Detalii…

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!