Dependența este ceva cu care ne obișnuim foarte ușor. Iată ce ne distrage atenția de la problemele vieții, dă bucurie și chiar sens vieții. Este bine dacă dependența aduce și sănătate. De exemplu, dependența de sport doar vindecă și întărește corpul. Ei bine, dacă dependența, dimpotrivă, doare … Atunci este o dependență dăunătoare, trebuie să scapi de ea cât mai curând posibil.

Acest lucru nu este întotdeauna ușor, mai ales dacă dependența s-a format de-a lungul mai multor și uneori chiar decenii. Apoi un narcolog vine în ajutor. O voință puternică și un impuls solid în viață pot învinge totul.

Cine este medicul narcolog?

Narcologul tratează persoanele care au intrat sub influența puternică a alcoolului, drogurilor, jocurilor.

Un bun narcolog din Chișinău este un psiholog excelent, care este bine versat în cauzele bolii. În al doilea rând, un medic care ajută să scape de dependențe are o voință puternică și, prin aspirația sa, îl conduce pe pacient în afara iluziilor și a așteptărilor false. În al treilea rând, narcologul are o puternică putere de sugestie. Numai persoana care a hotărât ferm că trebuie să o facă cu adevărat poate scăpa de dependența de droguri.

Procesul de tratament este foarte individual și, din nou, depinde de cât de repede se poate trezi într-un pacient refuzul conștient de dependență. De obicei, acest lucru se întâmplă atunci când victima încetează să vadă atracția în dependența sa. Tratamentul se efectuează complex atât în clinică, cât și la domiciliu.

Un specialist bun știe că ieșirea din starea de dependență este doar jumătate de drum, este important de păstrat pacientul într-o stare conștientă de lucrări preventive după terminarea cursului.

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

Vom convinge parcurgerea procesului de reabilitare

Specialiștii clinicii noastre vor discuta cu ruda dumneavoastră și îl vor convinge să accepte ajutorul pentru a scăpa de dependență.

  • Metode excepționale psihologice
  • Fără violență!
97% de pacienți primesc ajutor!

Când este nevoie de ajutorul unui narcolog?

Solicitarea sfatului ar trebui să fie în cazurile în care există o suspiciune că pofta de alcool, jocul devine din ce în ce mai mare. De obicei, o persoană la începutul apariției dependenței înțelege foarte bine că ceva nu este în regulă cu el, aici funcționează pârghiile de conștiință care dau mesaje îngrijorătoare – este nevoie de ajutor.

Medicul narcolog din Chișinău va identifica imediat boala sau rudimentele acesteia și va propune un curs ușor de tratament chiar înainte ca boala să dea complicații. Există o opinie că medicul trebuie să fie contactat în cazuri extreme. De exemplu, în cazul în care un tată, cu scopul de a bea, scoate ultimii bani din casă. Dar, de fapt, cu cât solicitați mai devreme ajutor, cu atât rezultatul va fi mai rapid și mai eficient. Neapărat înscrieți-vă pentru consiliere în astfel de situații, dacă o persoană:

  • manifestă agresivitate fără motive evidente;
  • nu controlează acțiunile sale;
  • suferă de schimbări bruște ale dispoziției;
  • întotdeauna are frică de orice;
  • prezintă condiții de panică;
  • gândește și vorbește despre faptul că își va pune capăt vieții;
  • mult timp stă treaz noaptea

Chiar dacă cei dragi nu știu despre dependență, dar observă aceste simptome pentru o rudă, putem spune că o persoană se află în stadiile incipiente ale bolii. Este important să înțelegeți ce fel de dependență nu ar fi (jocuri de noroc, droguri, alcool), este mai ușor să o opriți imediat. Forma severă nu este întotdeauna vindecabilă și va necesita mult mai mult timp și efort pentru a lupta.

Cum tratează un narcolog?

Psihiatrul narcolog ajută în cazul tulburărilor cum ar fi: delir (adică delir alcoolic), simptome de sevraj (stare de sevraj).

O etapă importantă a tratamentului este detoxifierea – curățarea organismului. Medicul prescrie medicamente care reduc durerea, normalizează funcționarea organelor interne și ameliorează insomnia.

Psihologul folosește tehnici NLP care conving că viața sobră este reală. Lucrează cu cei dragi ai persoanelor dependente, deoarece sprijinul și motivația dependentului sunt importante pentru a preveni întreruperea tratamentului.

Medicii de înaltă calificare narcologi ai Institutului European de dependență “Adomed” vor ajuta la determinarea și eliminarea dependenței la timp o dată pentru totdeauna.

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

GALEMBA VALERII DUMITRU

Doctor-narcolog de categorie Superioară

1996-2021 Director, medic șef la Centrul Medical „Salvarea Națiunilor” SRL

Detalii...

VARBAN IRINA TUDOR

PhD Doctor în educație

Psiholog – psihoterapeut

Specialist în hipnoză Ericksoniană

Profesor, Președinte al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Detalii...

MERZLEACOVA ALEXANDRA VLADISLAV

Psiholog-consultant.

Psiholog cu experiență.

Autor și instructor de training-uri de Creștere personală.

Membru al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Cercetător științific al Institutului de Cercetare de Fiziologie și Sanocreatologie.

Detalii…

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!