Probabil că sunteți interesat să știți din ce constă o zi la centrul de narcologie ADOMED?

Și noi vă vom răspunde. Trebuie să spunem că cunoștințele din diverse domenii ale științei au fost luate în considerare pentru a dezvolta rutina zilnică, iar toate acestea sunt consolidate de mulți ani de experiență a Institutului European pentru Dependențe „ADOMED”, astfel încât tot ceea ce are loc în cadrul Centrul Narcologic are propriul său sens și duce la rezultatul dorit. Timpul personal al reabilitatorului în rutina zilnică este echilibrat în așa fel încât să se țină cont de restul timpului necesar muncii eficiente, dar în același timp să nu permită apariția lenei.

Munca în grup este esențială pentru recuperarea după dependență. De exemplu, include diferite tipuri de activități:

 1. Scrierea și citirea lucrărilor scrise (lucrul pe pași);
 2. Psiho-instruiri de grup;
 3. Reflecții zilnice bazate pe literatura NA / AA;
 4. Grup de auto-ajutor (condus de un specialist)
 5. Arto-terapie;
 6. Educație spirituală și morală;
 7. Prevenirea defectării;
 8. Intervision (cu vedere în exterior)
 9. Rezumatul zilei (introspecție zilnică);
 10. Adunarea comunității terapeutice

Sesiunile de informare ar trebui să fie selectate ca un element special din această listă. Acestea sunt grupuri care ajută la dobândirea cunoștințelor necesare pentru combaterea bolii. După ce au primit cunoștințele necesare despre boală, perso anele își formează o temelie în baza căreia depășesc negarea, fac față poftelor și rezolvă multe alte probleme interne. În plus, față de munca în grup, care se bazează pe schimbul de experiență între membrii grupului, centrul practică și formate individuale de lucru cu un psiholog și un consilier pentru dependență chimică. Există, de asemenea, grupuri pentru a ajuta la dezvoltarea disciplinei și a abilităților utile:

 1. Planificarea zilei – membrii grupului sunt angajați în planificarea zilei și își stabilesc obiective, care sunt apoi monitorizați de alți membri ai grupului și angajați;
 2. Terapia ocupațională – curățenie în casă sau lucrări de grădinărit care vizează dezvoltarea muncii silnice, a responsabilității și a smereniei;

Se acordă atenție deosebită sferei spirituale de recuperare: un grup cu pastori ai bisericii și studiul Bibliei. Este demn de remarcat faptul că aceste grupuri sunt ținute pe baza principiului libertății complete a religiei. Printre altele, există și timp pentru creativitate! În fiecare săptămână, Centrul Narcologic găzduiește o seară creativă, în cadrul căreia participanții au posibilitatea de a-și demonstra aptitudinile, de a-și perfecționa abilitățile oratorii și de a se pune în calitate de regizor și director de scenă. Nu uitați de odihnă! Mai mult, de odihna „corectă”. În fiecare zi există timp pentru a viziona un film, de a juca tenis sau de a participa la jocuri mondene.