TREI PRINCIPII SPIRITUALE

Există 3 principii spirituale de recuperare, care îl ajută pe dependent să treacă prin primul pas al programului și să înceapă să lucreze la ceilalți pași. Aceasta este baza fără de care nu vor exista rezultate tangibile în procesul de schimbare a personalității. Și pentru a face față dependenței, personalitatea trebuie schimbată. Care sunt aceste principii?

  1. Onestitate. Aceasta este, în primul rând, onestitatea în fața sinelui și în fața altor oameni cu o analiză neînfricată și sinceră a trecutului, a gândurilor cu privire la prezent și la viitorul apropiat.
  2. Deschiderea minții este o convingere sinceră a unei persoane că diferite puncte de vedere asupra aceleiași probleme au aceeași valoare și același drept de a exista. Acest principiu vorbește despre încredere și ascultare.
  3. Disponibilitatea de a acționa. Este o dorință de a ieși din propria zonă de confort, de a păși peste propriile frici sau credințe false pentru a-ți schimba viața. Specialiștii Institutului European pentru Dependențe „ADOMED” știu cât de important este fiecare element al acestei baze, prin urmare, programul centrului nostru de narcologie include instrumente care deschid ochii dependenților către adevărata stare de fapt și dezvoltă motivația pentru acțiune.