În lumea modernă, alcoolul joacă aproape un rol-cheie în viața unor oameni. Dar atât drogul, cât și alcoolul au un efect distructiv asupra corpului uman. De exemplu, alcoolul afectează negativ neuronii creierului. Acest lucru se datorează tulburării sistemului nervos. Apoi, o persoană devine mai iritabilă și mai agresivă.În plus, activitatea organelor vitale interne este întreruptă. De-a lungul timpului, aceasta duce la atac de cord, accident vascular cerebral, ciroză hepatică și deces. În cazul dependenței de droguri, o persoană riscă să câștige SIDA sau hepatită. Se recomandă să faceți imediat un apel la un narcolog la domiciliu.

În astfel de situații, este foarte dificil să se bazeze pe propriile forțe pentru a se vindeca de alcoolism sau dependență. Cu siguranță veți avea nevoie de chemarea narcologului acasă. Problema este sindromul mahmurelii sau ruperea. Aceste semne încurajează în continuare o persoană să meargă pe calea autodistrugerii. Doza de substanță narcotică sau volumul de alcool crește de fiecare dată. Apoi vine decesul.

Problemele cu alcoolismul iau din ce în ce mai multe conotații. Și dacă o astfel de tragedie a apărut în familia dumneavoastră, este extrem de important să reacționați imediat și să rezolvi problema. De exemplu, faceți o cerere de a chema un narcolog la domiciliu. Tocmai în acest caz vă vor ajuta medicii specialiști din cadrul clinicii «Adomed». Deja acum vă puteți permite chemarea narcologului acasă. Apelarea unui medic narcolog acasă este avantajoasă, deoarece medicii cu experiență vin la pacient. Ei la nivel profesional ajută dependentul de alcool din starea sindromului de abstinență și îl ajută să ia o hotărâre echilibrată cu privire la următorul pas către recuperare. Apelarea unui narcolog la stația de metrou Lukyanovskaya din Kiev este necesară pentru un tratament de înaltă calitate a dependenței de alcool. În cazul tratamentului spitalicesc, clinica este dotată cu utilaj modern și camere conform standardelor europene. Aici, persoanele dependente de alcool sau dependente de droguri vor putea obține un tratament eficient complex.

CHEMAREA SPECIALISTULUI LA DOMICILIU

În orice caz, medicul oferă asistență persoanei dependente, în ciuda gravității bolii, a duratei dependenței, a restricțiilor de vârstă și a bolilor asociate. Clinica Adomed oferă un serviciu de chemare la domicilui specializat la prețuri accesibile. Costul total va depinde direct de gama de servicii oferite.

Persoana dependentă va trebui să urmeze următoarele proceduri:

 • ieșirea din dependența alcoolică; detoxifiere; soluția problemelor psihologice ale unui dependent de alcool; eliminarea simptomelor de abstinență; codarea; consultări suplimentare ale unui medic.
 • Ajutor 24/7
 • Procesul de tratament al alcoolismului
 • La sosire, medicul determină imediat starea actuală a pacientului. De exemplu, aceasta include tulburări psihomotorii, indicatori somatovegetativi și alți factori importanți. În funcție de datele primite, medicul stabilește cursul necesar al tratamentului. Persoana dependentă de alcool sau rudele sale pot apela telefonic la clinică și pot solicita chemarea specialistului la domiciliu.

Apelul narcologului la domiciliu include eliminărea mahmureli și retragerii. Pentru a face acest lucru, medicul efectuează terapie cu perfuzie.

În continuare, se introduce următoarea serie de medicamente:

 • analgezice;
 • sedative;
 • pastile de dormit;
 • sorbenți;
 • medicamente și vitamine de restabilire.

Desigur, după efectuarea acestui tip de tratament, starea pacientului se îmbunătățește semnificativ. Din punct de vedere fizic, dependentul se simte ușor, relaxat și calm. Prin urmare, apelul unui medic narcolog în Kiev este necesar. În altă situație, o persoană este adormită pentru a preveni afectarea creierului în timpul tratamentului. Apoi, starea pacientului este ajustată cu atenție. Pentru viitor, medicul își lasă contactele pentru a vă consulta de la distanță. Dar puteți apela oricând narcologul pentru ajutor.

 

PROCESUL TRATAMENTULUI DEPENDENTULUI DE DROGURI

Narcologii pentru tratamentul dependenților de droguri folosesc doar medicamente eficiente și sigure care practic dau un rezultat pozitiv.

Această listă de măsuri include următoarele aspecte:

 • Medicul ameliorează starea pacientului cu medicamente.După examinare, un anumit curs de tratament este prescris dependentului de droguri. Ca și în cazul dependentului de alcool, așa și în cazul dependentului de droguri, în tratarea pacientului este implicat și un psiholog profesionist. Lecțiile individuale sunt susținute în mod regulat. Scopul psihologului este de a dezvălui experiențele și problemele interioare ale pacientului. Apoi, toxicomanul participă la cursuri de grup, ceea ce îl ajută să se elibereze de dependență și să învețe cum să construiască relații în societate.
 • Codarea folosind serviciile unui hipnolog care acționează asupra conștiinței unei persoane prin metoda sugestiei. Astfel, o persoană dependentă de droguri începe să experimenteze o aversiune de la droguri.
 • Utilizarea xenoterapiei permite prin intermediul inhalării, înlăturareaa stresului sau a depresiei. Deci, un toxicoman se relaxează și este gata să înceapă activitățile necesare cu un psiholog.
 • Folosind metoda de plasmafereză, medicii purifică sângele de resturile de droguri din organism.
 • Cu ajutorul fizioterapiei este posibilă ameliorarea panicii. Dependentul de droguri i se oferă un masaj complet al corpului, ceea ce îl ajută, de asemenea, să se relaxeze și să evite stresul.
 • Terapia cu laser elimină, de asemenea, din sânge particulele otrăvitoare de substanțe narcotice.

De asemenea, clinica susține un stil de viață fizic activ și are o sală de gimnastică mare, piscină și saună. Astfel, pacienții se gândesc din ce în ce mai mult la un stil de viață sănătos și își schimbă radical modul de gândire.

CÂND ESTE NECESAR DE APELAT NARCOLOGUL

SEMNE DE ALCOOLOLISM

Apelarea unui medic narcolog acasă este necesară pentru dependenții de alcool atunci când sunt detectate următoarele simptome:

 • mahmureală;
 • sindromul abstinenței;
 • chefuri de lungă durată;
 • probleme psihologice;
 • tremurături, crampe;
 • probleme de somn;
 • probleme cardiovasculare;
 • complicații a starii fizice.

Dacă există cel puțin unul dintre semnele de mai sus, o persoană dependentă de alcool are nevoie de ajutorul unui medic calificat. Aici puteți include dificultăți ale sistemului respirator, schimbări bruște ale dispoziției, dureri abdominale sau cardiace. Având în vedere toate acestea, este extrem de necesar să se facă o cerere pentru a apela un narcolog.

SEMNE DE DEPENDENȚĂ DE DROGURI

Apelarea unui narcolog la domiciliu pentru dependenți de droguri este justificată de următoarele semne:

 • ochi de sticlă;
 • pupila mărită;
 • schimbări de dispoziție inexplicabile;
 • frecventarea unui cerc de persoane dubioase;
 • furtul de lucruri valoroase.

În acest caz, este extrem de important să contactați imediat clinica “Adomed”, astfel încât medicii de droguri cu experiență să vină și să poată rezolva problema profesional. Prin propriile eforturi, este puțin probabil să puteți afecta persoana care se confruntă cu dependența de droguri. Cel mai probabil, acest lucru va duce la două consecințe dăunătoare: o persoană va refuza să vă asculte și va fugi pur și simplu din casă; dependentul de droguri va pierde controlul asupra sa și vă va provoca daune corporale. După cum puteți vedea, auto-rezolvarea problemei nu va duce la nimic bun. Dar dacă încredințați această lucrare medicilor calificați și psihologilor clinicii “Adomed”, riscurile dvs. vor fi minime.

CUM DE APELAT UN MEDIC NARCOLOG

În cadrul clinicii «Adomed» activează specialiști calificați cu certificate confirmate și licențe actuale. Prin urmare, specialiștii în dreptul de a oferi asistență deplină pentru cei dependenți de alcool chiar și la domiciliu. Un rezultat pozitiv al tratamentului este garantat de mulți ani de experiență a medicilor care se ocupă în mod constant de tratamentul dependenței de alcool sau de droguri. În medie, experiența medicilor clinicii “Adomed” are aproximativ 13 ani. De asemenea, toate serviciile oferă absolut confidențiale. Aceasta înseamnă că pacientul și familia sa nu se pot teme de dezvăluirea oficială a problemei actuale. Medicii de la clinică sunt gata să garanteze pentru pacient și să efectueze diagnosticul necesar al organismului la domiciliu. Clinica “Adomed” este interesată de recuperarea fiecărui alcozavisimogo și oferă oportunități excelente pe care le puteți profita în orice moment convenabil pentru dvs.