Cât de important este să vă puteți organiza corect timpul liber? Pentru persoanele care au câștigat libertatea de la consumul de droguri sau alcool, această abilitate este o necesitate vitală. La urma urmei, viața de zi cu zi nu oferă unei persoane un nivel de satisfacție adecvat pentru viață. Știm că importanța subestimată a odihnei duce la epuizare emoțională și dacă nu umpleți acest vas cu nimic, ci doar consumați din el, mai devreme sau mai târziu, acest vas va rămânea gol. Nu este un secret cu ce îl va umplea dependentul de droguri sau alcool în acest caz.

De aceea acordăm o atenție deosebită timpului liber, pentru al petrece corect și organizat pentru persoanele supuse resocializării. În contextul unei pandemii, nu există atât de multe locuri care să poată fi vizitate și când am aflat că Teatrul Dramtic Rus de Stat numit “A. P. Cehov” își reia activitatea, am fost foarte fericiți și am cumpărat imediat bilete.

Producția „Tort pentru Napoleon” s-a dovedit a fi nu doar o operă teatrală reușită din punct de vedere artistic, ci și o adevărată lecție de filozofie, plină de sens profund. Intriga „anecdotei istorice” a făcut publicul să se gândească la cât de important este să trăim în prezent, să iubim ceea ce avem acum și să nu ne oprim asupra trecutului sau viitorului. Această morală, de altfel, este foarte valoroasă în contextul problemei dependenței.

În general, efectul terapeutic al acestui eveniment este evident, nici măcar nu e cazul de menționat porțiunea naturală a serotoninei și a altor neurotransmițători pe care am primit-o datorită teatrului A. P. Cehov. Pentru persoanele care se recuperează după dependență, acest lucru joacă un rol important în normalizarea proceselor biochimice ale creierului (fapt dovedit științific!). Având în vedere toate aceste avantaje, noi pur și simplu nu ne vom opri aici, așa că vom continua să dezvoltăm timp liber cultural de înaltă calitate și organizat pentru programul de resocializare.