„Sindromul mahmurelii” se exprimă în starea de sănătate precară a unei persoane. Și starea de disconfort vine după câteva ore după ce ați băut alcool. Nu subestimați pericolul situației, deoarece o „mahmureală” poate provoca chiar moartea. De aceea, în această situație, corpul ar trebui să fie susținut cât mai mult posibil și ar trebui să se efectueze o detoxifiere de înaltă calitate. Specialiștii centrului de reabilitare „ADOMED” vor ajuta în acest sens. Medicii clinicii oferă asistență profesională în lupta împotriva alcoolismului (accesele de beție și simptomele sindromului mahmurelii).

Principalele simptome ale mahmurelii și, ca urmare, otrăvirea severă cu băuturi alcoolice includ:

  • gură uscată, arsuri stomacale și sete;
  • dureri de cap de natură pulsatorie;
  • bătăi puternice ale inimii;
  • tremur;
  • lipsa poftei de mâncare și iritabilitate excesivă.

Prin consumul sistematic de alcool, persoana provoacă daune ireparabile sănătății sale, deoarece, dizolvându-se în corp, băuturile alcoolice se transformă în cea mai puternică otravă. Ca urmare, metabolismul este deranjat, corpul se deshidratează și persoana pierde somnul complet. Dacă o persoană nu este capabilă să facă față problemei singură, atunci medicii clinicii de dependență „ADOMED” sunt întotdeauna gata să ofere sprijin profesional în tratamentul dependenței de alcool.

Înlăturarea mahmurelei cu ajutorul clinicii „ADOMED”

Există mai multe metode eficiente pentru a scăpa de mahmureală. Una dintre acestea este somnul sănătos și deplin. Este necesar ca persona să doarmă bine și apoi mahmureala va dispărea și omul se va simți mult mai bine. Dar dacă nu se poate odihni, poate folosi un duș de contrast. Apa caldă trebuie înlocuită treptat cu apa rece și omul trebuie să repete acest lucru până când apa este complet rece. După un duș de contrast, se practică masarea corpului cu un prosop și se persoana poate încearca să se odihească. Și pentru a obține efectul maxim, trebuie să se facă o baie caldă (de preferință cu ulei de lavandă), care va ajuta la eliminarea completă a toxinelor din corp. Dacă metodele enumerate nu au avut efect, atunci trebuie contactați imediat profesioniștii clinicii ADOMED. Lipsa rezultatelor indică utilizarea prelungită a băuturilor alcoolice, deci, pur și simplu nu va funcționa doar folosirea metodelor tradiționale. În acest caz, trebuie utilizate numai medicamente și terapie, care sunt prescrise de personalul clinicii „ADOMED” în conformitate cu analizele primite și starea de sănătate a pacientului.