CENTRUL DE NARCOLOGIE ADOMED ESTE IARĂȘI ÎN CENTRUL ATENȚIEI

Nu ne vom obosi niciodată să vă surprindem cu ospitalitatea și activitatea media a centrului nostru. De această dată, am fost vizitați de șeful departamentului anti-drog al Inspectoratului General de Poliție al Republicii Moldova, Ion Turcanu, însoțit de asociatul său, șeful departamentului din departamentul pentru investigarea infracțiunilor legate de droguri. Valeria Brinișter.

În timpul vizitei, oaspeții s-au familiarizat nu numai cu activitățile și metodele de lucru ale centrului de reabilitare, ci au avut și oportunitatea de a comunica cu clienții centrului. În conversația lor deschisă, liderii inspectoratului de poliție le-au împărtășit băieților subtilitățile sincere ale muncii lor, în care mulți au fost capabili să simtă amploarea răului pe care drogurile și dependența de alcool îl aduc societății. Invitații și-au exprimat sincera surpriză și bucurie pentru faptul că în Moldova se introduce o abordare fundamental nouă pentru a contracara dependențele.

Pe baza acestui fapt, au discutat cu conducerea Centrului Narcologic ADOMED despre formatele parteneriatului în domeniul prevenirii și al activităților sociale. În final, vă mulțumim pentru vizită și sperăm că parteneriatul nostru va aduce rezultate tangibile în lupta împotriva criminalității în urma consumului drogurilor și în modelarea sănătății cetățenilor.