DETOXIFIERE ULTRA-RAPIDĂ CU OPIACEE

DETOXIFIERE ULTRA-RAPIDĂ CU OPIACEE este o modalitate de detoxifiere ultra-rapidă a opiaceelor organismului de acțiunea opiaceelor și a medicamentelor care sunt utilizate în cazuri de urgență. Acestea includ situații în care este necesar să scoateți o persoană dintr-o stare dificilă (ruperea) cauzată de consumul de droguri rapid și fără dureri severe. Adesea, metoda ajută la readucerea unei persoane în stare normală în timp de 6 ore. În același timp, durata șinternării dependentului în centrul de reabilitare este, de asemenea, redusă la minimum și nu este mai mare de 3 zile.

În prezent, antidotul tuturor drogurilor este medicamentul naloxonă. Substanța unică în compoziție vă permite să eliminați rapid drogul, numai prin intrarea în organism. Și naloxona este capabilă să elimine 100% din corpul uman chiar și substanțe narcotice complexe (inclusiv heroină). Odată ajuns în interior, naloxona începe să acționeze în mod activ, neutralizând substanțele narcotice. Și atunci când se utilizează o doză prea mare de antidot în doar o oră (mai puțin de 2 ore), orice opiat va fi eliminat din receptorii importanți din celulele creierului uman (cei care provoacă o stare de rupere puternică și dureroasă).

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

97% de pacienți primesc ajutor!

DETOXIFIERE ULTRA-RAPIDĂ CU OPIACEE ÎN CADRUL CENTRULUI DE REABILITARE ADOMED DIN CHIȘINĂU

Specialiștii Centrului de reabilitare ADOMED efectuează procedura de detoxifiere ultra-rapidă cu opiacee la nivel profesional și folosind medicamente de înaltă calitate pentru a elimina rapid efectele teribile ale ruperii. În același timp, metoda în sine este că, înainte de injecții, pacientul este injectat într-o stare hipnotică. Datorită hipnozei, sensibilitatea la durere se oprește complet, astfel încât procesul de rupere trece fără durere.

După aceea, în timp de 6 ore, orice opiat este eliminat nedureros din corpul uman, respectiv, orice abstinență narcotică, chiar și în cea mai dificilă formă, trece neobservată pentru pacient.

Având în vedere caracteristicile procedurii, după procedura de detoxifiere ultra-rapidă cu opiacee o persoană dependentă de droguri poate prezenta unele simptome neplăcute. Acestea se pot manifesta sub formă de vome, stare generală de rău, transpirație, iritabilitate și așa mai departe, Dar ele trec repede și, în multe cazuri, după ce pacientul se trezește după procedura este deja în stare bună de sănătate, fără efecte negative distinctive de droguri.

Сu ajutorul procedurii de detoxifiere ultra-rapidă cu opiacee, pe care specialiștii clinicii ADOMED o efectuează în Moldova ,este posibil nu numai într-un timp scurt și fără durere pentru a face față unei pauze acute, ci și pentru a vă proteja complet de manifestările recurente după tratamentul dependenței de droguri.. Prin urmare, procedura de detoxifiere ultra-rapidă cu opiacee este adesea prima etapă a oricărui tratament programat (indiferent de complexitatea bolii) pentru a scăpa de dependența de droguri.

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

GALEMBA VALERII DUMITRU

Doctor-narcolog de categorie Superioară

1996-2021 Director, medic șef la Centrul Medical „Salvarea Națiunilor” SRL

Detalii...

VARBAN IRINA TUDOR

PhD Doctor în educație

Psiholog – psihoterapeut

Specialist în hipnoză Ericksoniană

Profesor, Președinte al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Detalii...

MERZLEACOVA ALEXANDRA VLADISLAV

Psiholog-consultant.

Psiholog cu experiență.

Autor și instructor de training-uri de Creștere personală.

Membru al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Cercetător științific al Institutului de Cercetare de Fiziologie și Sanocreatologie.

Detalii…

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!