DETOXIFIERE ULTRA-RAPIDĂ CU OPIACEE

DETOXIFIERE ULTRA-RAPIDĂ CU OPIACEE este o modalitate de detoxifiere ultra-rapidă a opiaceelor organismului de acțiunea opiaceelor și a medicamentelor care sunt utilizate în cazuri de urgență. Acestea includ situații în care este necesar să scoateți o persoană dintr-o stare dificilă (ruperea) cauzată de consumul de droguri rapid și fără dureri severe. Adesea, metoda ajută la readucerea unei persoane în stare normală în timp de 6 ore. În același timp, durata șinternării dependentului în centrul de reabilitare este, de asemenea, redusă la minimum și nu este mai mare de 3 zile.

În prezent, antidotul tuturor drogurilor este medicamentul naloxonă. Substanța unică în compoziție vă permite să eliminați rapid drogul, numai prin intrarea în organism. Și naloxona este capabilă să elimine 100% din corpul uman chiar și substanțe narcotice complexe (inclusiv heroină). Odată ajuns în interior, naloxona începe să acționeze în mod activ, neutralizând substanțele narcotice. Și atunci când se utilizează o doză prea mare de antidot în doar o oră (mai puțin de 2 ore), orice opiat va fi eliminat din receptorii importanți din celulele creierului uman (cei care provoacă o stare de rupere puternică și dureroasă).

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

Vom convinge parcurgerea procesului de reabilitare

Specialiștii clinicii noastre vor discuta cu ruda dumneavoastră și îl vor convinge să accepte ajutorul pentru a scăpa de dependență.

  • Metode excepționale psihologice
  • Fără violență!
97% de pacienți primesc ajutor!

DETOXIFIERE ULTRA-RAPIDĂ CU OPIACEE ÎN CADRUL CENTRULUI DE REABILITARE ADOMED DIN CHIȘINĂU

Specialiștii Centrului de reabilitare ADOMED efectuează procedura de detoxifiere ultra-rapidă cu opiacee la nivel profesional și folosind medicamente de înaltă calitate pentru a elimina rapid efectele teribile ale ruperii. În același timp, metoda în sine este că, înainte de injecții, pacientul este injectat într-o stare hipnotică. Datorită hipnozei, sensibilitatea la durere se oprește complet, astfel încât procesul de rupere trece fără durere.

După aceea, în timp de 6 ore, orice opiat este eliminat nedureros din corpul uman, respectiv, orice abstinență narcotică, chiar și în cea mai dificilă formă, trece neobservată pentru pacient.

Având în vedere caracteristicile procedurii, după procedura de detoxifiere ultra-rapidă cu opiacee o persoană dependentă de droguri poate prezenta unele simptome neplăcute. Acestea se pot manifesta sub formă de vome, stare generală de rău, transpirație, iritabilitate și așa mai departe, Dar ele trec repede și, în multe cazuri, după ce pacientul se trezește după procedura este deja în stare bună de sănătate, fără efecte negative distinctive de droguri.

Сu ajutorul procedurii de detoxifiere ultra-rapidă cu opiacee, pe care specialiștii clinicii ADOMED o efectuează în Moldova ,este posibil nu numai într-un timp scurt și fără durere pentru a face față unei pauze acute, ci și pentru a vă proteja complet de manifestările recurente după tratamentul dependenței de droguri.. Prin urmare, procedura de detoxifiere ultra-rapidă cu opiacee este adesea prima etapă a oricărui tratament programat (indiferent de complexitatea bolii) pentru a scăpa de dependența de droguri.

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

Попко Анастасия Павловна

Профессиональный нарколог, врач-психотерапевт, врач-психиатр. Опыт практической лечебно-диагностической работы в стационаре, практикующий специалист

Подробнее...

Савенко Дмитрий Викторович

Кандидат медицинских наук, врач-психиатр, нарколог высшей категории, психотерапевт

Подробнее...

Лиман Марина Александровна

Главный врач-эксперт, высшая категория

Подробнее...

Иванов Александр Владимирович

Психиатр, сексолог, мануальный терапевт, нарколог, ведущий, ТВ-эксперт

Подробнее...

Лебедева Валентина Емельяновна

Семейный психолог, консультант по химической зависимости

Подробнее...

Сурженко Виталий Михайлович

Аддиктолог, специалист по работе с зависимым поведением

Подробнее...

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!