Ajutor narcologic

Centrul de reabilitare ADOMED oferă pacienților asistență medicală competentă, profesională și complet confidențială. Serviciile sunt furnizate de personalul de înaltă calificare al clinicii, care, în activitatea lor, utilizează o abordare individuală a fiecărui pacient cu dependență de droguri.

Ajutor narcologic la domiciliu de la experți ADOMED va permite, indiferent de ora din zi, să stabilizeze starea unei persoane și, de asemenea, să o readucă la viață. La urma urmei, pentru consumul de droguri, o persoană poate veni din mai multe motive. Cineva a avut o dependență din cauza curiozității simple, iar cineva a fost cauzat de probleme familiale complexe. Dar, indiferent de cauza dependenței de droguri, ele sunt unite doar de un singur lucru-încălcări grave și agravarea stării de sănătate. În consecință, o persoană intră într-o dependență de droguri, din care puteți ieși numai cu ajutorul specialiștilor.

AJUTOR NARCOLOGIC URGENT

Îngrijirea narcologică poate fi diferită, deoarece totul depinde de starea pacientului. De exemplu, unii oameni dependenți de droguri pot avea nevoie doar de un singur specialist, în timp ce alții au deja o întreagă echipă de medici. Dar chiar și cele mai dificile situații, specialiștii clinicii ADOMED sunt gata să rezolve cât mai eficient posibil, deoarece în activitatea lor angajații Centrului de reabilitare folosesc tehnici moderne, echipamente și toate medicamentele necesare.

Ruda dumneavoastrăta nu dorește să fie tratată?

Noi vă vom ajuta! Psihologii experimentați vor convinge cu atenție și tact persoana dumneavoastră apropiată să accepte ajutorul unui specialist și să devină sănătos.

97% de pacienți primesc ajutor!

Asistența narcologică rapidă constă în determinarea la domiciliu a nivelului otrăvirii narcotice. De asemenea, experții efectuează detoxifierea pacientului, elimină ruperea și oferă sprijin psihoemoțional. În paralel, se efectuează un tratament eficient al pacientului, a cărui acțiune vizează eliminarea completă a semnelor de afecțiuni concomitente, care în acest moment pot apărea în cea mai acută formă. Pentru a face acest lucru, medicii folosesc picături și medicamente. 

După primele măsuri necesare, experții trec la întreprinderea măsurilor pentru starea psihoemoțională a pacientului, oferind sprijin pentru alinierea și stabilizarea acesteia. Apropo, conversațiile motivante se desfășoară și cu rudele pacientului, deoarece vor trebui să înțeleagă importanța situației și să ia măsuri pentru spitalizarea ulterioară și tratamentul spitalicesc a dependentului de droguri.

Trebuie înțeles că ajutorul narcologic este o măsură necesară, deoarece cu dependența cronică, o persoană devine foarte agresivă. Cu intoxicație severă în timpul intoxicației narcotice, furia și realitatea se pot manifesta în mod clar. Mai mult decât atât, o persoană se poate răni și chiar se poate sinucide. 

Supradozajul cu droguri este, de asemenea, foarte periculos, deoarece otrăvirea poate nu numai să dăuneze ireparabil sănătății umane, ci și să ia viața persoanei. Dar starea cea mai critică este sindromul de abstinență (rupere). În cazul abstinenței rudele și apropiații bolnavului, trebuie să solicite imediat ajutor de la profesioniștii clinicii ADOMED din Chișinău, precum și din alte orașe din Moldova. Dificultatea situației constă în faptul că abstinența este aproape imposibilă pentru a depăși independent. 

CÂND ESTE NEVOIE DE AJUTORUL UNUI NARCOLOG DIN CADRUL CLINICII ADOMED?

O persoană cu sindrom de abstinență, intoxicație cu droguri, supradozaj, defalcare nervoasă sau atacuri psihologice, are nevoie de ajutor narcologic urgent. Prin urmare, dacă apare unul dintre aceste cazuri, trebuie să contactați imediat specialiștii ADOMED. 

Medicii clinicii oferă asistență medicală de urgență profesională la domiciliu. În același timp, puteți obține o consultare calificată în modul telefonic în orice moment convenabil pentru dependenți de droguri sau rudele sale.

SPECIALIȘTII NOȘTRI

ZAICA VEACESLAV АLEXANDRU

Narcolog profesionist, medic superior
categoria de calificare în specialitate
Narcologie. 16 ani de experiență, 6 dintre ei în
terapie intensivă narcologică

Detalii…

GALEMBA VALERII DUMITRU

Doctor-narcolog de categorie Superioară

1996-2021 Director, medic șef la Centrul Medical „Salvarea Națiunilor” SRL

Detalii...

VARBAN IRINA TUDOR

PhD Doctor în educație

Psiholog – psihoterapeut

Specialist în hipnoză Ericksoniană

Profesor, Președinte al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Detalii...

MERZLEACOVA ALEXANDRA VLADISLAV

Psiholog-consultant.

Psiholog cu experiență.

Autor și instructor de training-uri de Creștere personală.

Membru al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din Moldova.

Cercetător științific al Institutului de Cercetare de Fiziologie și Sanocreatologie.

Detalii…

Doriți să știți costul tratamentului?

Sunați specialistul nostru

Confidențialitatea consultării este garantată!